Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 714 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 714 Артикула.

Машини за безвъздушно боядисване

Машините за безвъздушно боядисване са често използвани инструменти, както от професионалисти, така и домашни майстори. С машини и електрически помпи за боядисване ще си осигурите лесен и икономичен начин за нанасяне на бои и покрития, ще спестите време, материали и човешки ресурси. Машините за боядисване се използват в строителството и промишлеността за боядисване на сгради, съоръжения, къщи, апартаменти, производствени помещения, магазини, складове, мебели, метални конструкции и други.
Най-разпространеният метод на боядисване в строителството е безвъздушният. Много от апликаторите наричат една машина за безвъздушно боядисване просто машина за боя, машина за пръскане на латекс, бояджийска машина, пистолет за боядисване, система за боядисване, бояджийска техника, пулверизатор за боядисване, компресор за боя или система за пулверизиране на боя. Част от моделите могат да се използват и като машина за шпакловка / шийтрок.
Основното понятие за машината за безвъздушно боядисване е помпа, която изтласква боя под високо налягане, чрез маркуч за боядисване високо налягане към безвъздушен пистолет. Когато спусъкът на пистолета се стисне, флуидът се освобождава през дюза, която разбива течността на малки пулверизирани капчици. Дюзата също така създава формата на струята на пулверизирания спрей в зависимост от размера на избраната дюза. При машините за безвъздушно боядисване, имаме 100% поток на флуид без използване на въздух, което многократно намалява мъглата при пръскане, за разлика от конвенционалните пистолети с въздушна асистенция.
Бояджийска техника на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.
Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност на 99 лв. Също така при нужда може да разчитате на нашия гаранционен сервиз.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.