Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за пластмасови чембери

Машините за пластмасови чембери се използват за опаковане на продукти като – кашони, стоки върху палети, сандъци, паркети, плочки, бетонови блокчета, палети с тухли, тръби, дървен материал, камък, бали и други. Машините за пластмасови чембери са проектирани за максимално удобство по време на работа и са често използвани в най-различни сектори на индустрията. Те са удароустойчиви и се характеризират с опростен дизайн, в комбинация с изключителна здравина.

 

Машината за пластмасови чембери YBICO, която ще откриете в магазини Баш Майстора се използва за обвиване и пристягане с полипропиленова, PVC и полиестерна чембер лента. Принципът на работа при нея се състой в натягане на чембер лентата и последващо захващане с метален клипс – скоба. За максимално удобство по време на работа машината разполага с нож, който служи за отрязване на лентата. В магазини Баш Майстора, освен машината за пластмасови чембери ще откриете и пластмасова лента и метални скоби, които се предлагат отделно като консуматив.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.