Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за рязане пневматични

Днешните пневматични инструменти са компактни по дизайн, ергономични и надеждни. Работят с голяма мощност и с висока ефективност. Задвижвани от сгъстен въздух, а не от електрическо захранване, пневматичните инструменти са херметически затворени, за това са защитени от прах, влага и друго замърсяване. Изключително подходящи за специфични условия на труд. Инвестирането в закупуване на компресор и инструменти е отлично вложение, защото залагате на износоустойчивост и издръжливост. Съвременните пневматични уреди са шумоизолирани и удароустойчиви, за да отговарят на вашите изисквания.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматична машина за рязане RAIDER RD-AC11: Пневматичната резачка намира широко приложение в строителството, в ремонтно-довършителни дейности. Резачката е снабдена с диск за рязане на метал с диаметър 75 мм. Работното му налягане е 6.2 bar и развива до 18000 оборота в минута. Външният диаметър на режещият диск достига 75 мм, а вътрешният е 10 мм. Консумацията на въздух е 114 литра на минута. Теглото на машината е сведено до минимум - едва 0.76 кг.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.