Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 473 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 473 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за челно заваряване на пластмасови тръби

Машините за челно заваряване на пластмасови тръби се използват за горещо съединяване на два детайла в един. С тях могат да се заваряват пластмасови тръби и фитинги от PB, PE, PP, PVDF, PE. Преди да се започнат заварките на тръбите е необходимо да се провери хода на машината и да се настрои за заваряване според диаметъра на материала. Преди заваряване е необходима правилна подготовка на тръбите. При измерване на дължините на тръбите трябва да се вземе предвид последователностите за подрязване и топене, за да се гарантират правилни дължини след заваряване. Преди да стегнете тръбите в машината, краищата трябва да се проверят за неправилна форма, повреди или песъчинки.

 

При мaшините за челно заваряване на тръби фазата на нагряване е мястото, където краищата на тръбата се притискат към нагрята плоча за определен период от време. Това позволява топлината да размекне материала в краищата на тръбата. След фазата на нагряване нагревателя се отстранява и тръбите се свързват заедно. Времето, необходимо за това се нарича „време на пребиваване“ и трябва да бъде възможно най-кратко. Последната фаза е времето за заваряване / охлаждане, предварително определено в зависимост от диаметъра на тръбата и дебелината на стената. Готовата заварка вече може да бъде визуално проверена за равномерност и подравняване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете машина за челно заваряване на тръби REMS SSM 160 RS.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.