Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 471 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 471 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за шлайфане пневматични

Пневматичният прав шлайф е многофункционален инструмент, предназначен за професионална употреба, който може да шлифова, реже, полира, изглажда и подравнява различни повърхности, благодарение на допълнителните битове и аксесоари. Пневматичните машини за шлайфане са най-маневрените инструменти за шлайфане и са подходящи за финална обработка на повърхности на малки детайли, дори и в труднодостъпни места.

 

Правият пневматичен шлайф се използва за изрязване на ключалки в метални врати, полиране, гравиране, шлифоване, почистване на ръжда, почистване на заваръчни шевове и е незаменим при обработката на ръбове.

 

Пневматичните машини за шлайфане намират приложение при обработката на метал, камък, дърво, сваляне на стари бои и лакови покрития от различни повърхности, шлифоване на вътрешни повърхности или обикновено шлайфане в ограничено пространство. Пневматичните шлайфмашини също така са предназначени и за шлифоване на малки детайли, фрезоване, гравиране и дори пробиване с използване на съответен допълнителен накрайник.

 

За да работи правата шлифовалка се нуждае от източник на въздух под налягане – компресор.  Цялата енергия на сгъстения въздух се превръща в сила на въртене. Благодарение на високата скорост, с която може да работи пневматичната шлайф машина реже и полира с лекота. Пневматичните машини за шлайфане са предпочитани, заради по-малкото подвижни компоненти в сравнение с електрическите варианти, което им осигурява по-дълъг експлоатационен живот и по-малки шансове за повреда. Освен това, липсата на електромотор не причинява прегряване след продължителна работа. Въздушния поток, който преминава през правия шлайф, охлажда компонентите и понижава температурата на инструмента.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматични машини за шлайфане от доказани производители:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.