Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Менгеме шлосерско

Менгеме е инструмент, който присъства във всяка работилница и служи за захващане на детайли при рязане, пилене и пресоване като гарантира стабилно захващане на обработвания детайл. Шлосерските менгемета служат за закрепване на детайли и материали с цел застопоряване по време на обработването им.

 

Шлосерските менгемета се предлагат в различни размери и намират широко приложение в автомобилните работилници, инструменталните работилници, при извършване на техническо обслужване и поддръжка на машинния парк в промишлени предприятия, както и за всякакви занаятчийски дейности и др.

 

Някои от шлосерските менгемета са с въртяща се основа, а други могат да се комбинират с въртяща се основа. Важно е да отбележим, че шлосерското менгеме не е подходящо за огъване или коване, защото чугунът е крехък и не издържа на удар.


В магазини Баш Майстора ще откриете шлосерски менгемета на BOLER, ЗММ Велинград, STANLEY, TOPMASTER и UNIOR, с размер от 75 до 150 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.