Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метли

В категория „метли“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете метла с дръжка и метла без дръжка, както и асфалтова четка българско производство на достъпни цени.

 

Метлата е основно средство за поддържане на чистота, също така е лека, удобна и практична. Основното й предназначение е за почистване на подове, алеи, пътеки, тротоари и т.н. В днешно време в домакинството приложението на метлата е заменено от прахосмукачката, но не изцяло. Понякога се налага използването на метла за не толкова фино почистване като почистване на балкона, стълбището или стълбищната площадка например. Метлата също така е често използвана в двора – за почистване на алеята и пътеките в градината, тротоара пред къщата и т.н. Метлата намира широко приложение и в обществените фирми за почистване на улици, площи и тротоари, както и на строителните и ремонтни обекти.


Метли с дръжка:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете метла с дълга дървена дръжка с 5 шева с размери 320x60 x1370 мм, изработена от естествена метличина и произведена в България.

 

Метли без дръжка:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете метла без дръжка с 3 шева с размери 320х60 мм, изработена от естествена метличина и произведена в България.

 

Четка асфалтова:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пластмасова асфалтова четка с дървена дръжка с дължина 55х600 мм, предназначена за почистване (измитане) на боклуци върху асфалтови повърхности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.