Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метри

С еволюцията на човечеството измерването на дължини винаги е било от особено важно значение в строителството, земеделието, занаятчийството, производството, инженерните науки, изкуството и друг тип дейности. За измерване на малки размери служат шублера и микрометъра, а най-разпрострените измервателни инструменти са измервателните ленти и ролетките.


Измервателните средства за дължина претърпяват голямо развитие и модифициране. В днешно време разполагаме с голямо разнообразие от измервателни уреди: шивашки метър, дърводелски сгъваем метър, ролетка, навита измервателна лента, измервателно колело, лазерна ролетка.  

 

Сгъваемият метър представлява инструмент за определяне на дължината чрез измерване, който е разграфен в сантиметри. Той е широко използван и незаменим инструмент от млади и стари поколения. Сгъваемият метър е безценен помощник във всякакви дейности по измерване на дължини. Използва се най-вече за дърводелски работи и в мебелното производство.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете сгъваеми метри с марка SOLA. Моделите дървени сгъваеми метри, които ще откриете при нас са с дължина 2 метра с двойно деление в милиметри и сантиметри. Те са с UV защитно покритие, което ги прави устойчиви на замърсявания и влага и със скрити шарнирни съединения за по-добро отчитане.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.