Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мобилни поставки

Мобилните поставки са предназначени за транспортиране на мало- и едрогабаритни предмети в дома или работилницата. Повечето от видовете са изработени от здрава пластмаса - версия TUV/ GS тестван или от MDF. В онлайн магазина и в търговските обекти на "Баш Майстора" предлагаме различни типове мобилни поставки.

 

Комплектът за пренасяне на мебели MEISTER се състои от 5части. Мебелният повдигач за бързо и лесно повдигане на мебели и врати служи за удобно преместване на тежки мебели до 150 кг. Комплектът съдържа рамо повдигач с четири колела и четири ролкови подложки. Изработени са от здрава пластмаса - версия TUV/ GS тестван.

 

Мобилната поставка MEISTER 590x290мм е предназначена за транспортиране на предмети в дома или работилницата. Подходяща е за използване върху леснонараними повърхности. Колелата са с термопластични еластомери (TPE). Спирачка има на всяко колело. Поставката е изработена от MDF и е с товароносимост до 200 кг.

 

Правоъгълната мобилна поставка MEISTER 590x490мм е подходяща за използване върху леснонараними повърхности. Тя е предназначена за транспортиране на предмети в дома или работилницата. Има цялостно противоплъзгащо покритие. Подходяща е за теракот и килими. Цялостното покритие е с фолио срещу приплъзване. Поставката е с товароносимост до 400 кг.

 

Кръглата мобилна поставка MEISTER ф350мм е предназначена за транспортиране на предмети в дома или работилницата. Подходяща е за използване върху леснонараними повърхности. Тя е мултифункционална, компактна и с отлична мобилност. Изработена е от MDF. Поставката е с товароносимост до 150 кг.

 

Аксесоари за машини, режещи вериги, метчици и плашки може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на "Баш Майстора".

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.