Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 473 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 473 Артикула.
Подреди по
Резултати

Моливи

Моливът е инструмент, който се използва за писане, рисуване и чертане. Обикновено се прави от дърво и има форма на цилиндър или шестоъгълник с диаметър 7-8 мм, в който се вкарва графит. С острилка се подострят моливите, което позволява на графита да се появи от външната страна на дървената основа. Изписването на символи става с натискане на графит върху хартия. Съдържанието, написано с молив, може да бъде изтрито с гума.

 

Резервните графити SOLA TLM EM F 12 см 6 бр цветни са особено подходящи за плочки, керамика и пластмаса. Цветният графит е със съдържание на восък. Подходящи са за моливи TLM.

 

Резервните графити SOLA TLM EM G 12 см 6 бр сиви са универсални и са подходящи за грапави и гладки повърхности. Предназначени са за моливи TLM.

 

Дърводелският молив FESTOOL 2.8 мм е с механизъм за автоматично подаване на графит в тръба от неръждаема стомана. Има вградена острилка в капачката. Графитът 2B позволява маркиране върху почти всяка повърхност – суха или влажна, гладка или груба, прашна или мазна. Лесно се почиства от гладки повърхности с влажна кърпа.

 

Дърводелският молив GADGET 17.5 см е лесен за острене и със стабилен графит с твърдост. Идеален е за всяка повърхност.

 

Дърводелският молив HARDY 18 см е идеален за всяка повърхност. Лесен е за острене и е със стабилен графит с твърдост.

 

Дърводелският молив SOLA ZB 17.5 см е лакиран в червено от липово дърво. Приложение намира при полупрофесионалисти и домашни майстори. Предимствата му са, че се подостря лесно и е устойчив на чупене.

 

Дърводелският молив STANLEY 17.5 см е предпочитан от полупрофесионалисти и домашни майстори. Лакиран е в червено от липово дърво. Лесно се подостря и е устойчив на чупене.

 

Моливът за дълбоки отвори SOLA TLM 15 см е в комплект с 6 графита. Подходящ е както за грапава, така и за гладка повърхност заради високото съдържание на восък в пълнителите на маркера за отвори. С острилката, която е интегрирана в натискащото се копче, е възможно лесното и бързо острене на графита в движение. Моливът намира приложение върху камък, бетон, тухли, сухо и мокро дърво, хартия/картон, метал, плочки/керамика.

 

Комбинираният молив SOLA RBB 17 см е изработен от липово дърво, лакиран в червено и синьо. Има висока устойчивост на чупене.

 

Моливът за фаянс SOLA KB 24 см се използва в строителството, при поставяне на подови покрития и настилки, при поставяне на плочки, при поставяне на изолации. Лесно се подостря и пише върху мокри и гладки повърхности.

 

Каменарският молив HARDY 25 см е предназначен за маркиране на повърхности по време на строителни работи. Предпочитан е от полупрофесионалисти и домашни майстори.

 

Каменарският молив SOLA STB (24см, 30см) се използва в строителството при поставяне на подови покрития и настилки, при поставяне на плочки и изолация.

 

Каменарският молив STANLEY 17.5 см е с овално сечение. Лакиран е в зелено от липово дърво. Твърдостта на графита е 4H.

 

Сигналният молив SOLA SB 24 см е изключително подходящ за тъмни повърхности, метал, камък и др.  Лесен е за острене и с висока якост на натиск. Намира приложение при сухо дърво, плочки/керамика, стъкло, гума и пластмаса.

 

Универсалният молив SOLA UB 24 см е изключително подходящ за пластмаса, керамика и плочки/фаянс. Намира приложение при камък, бетон, тухла, сухо дърво, метал, стъкло и гума. Изработен е от липово дърво.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.