Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 737 продукта и наличност над 4 091 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 737 продукта в наличност.
4 091 822 Артикула.

Най-новите професионални ръчни електро инструменти в магазин Баш Майстора

Най-новите професионални ръчни електро инструменти в магазин Баш Майстора

От 01.06.2013г. В магазин "Баш Майстора" може да откриете най-голямото разнообразие в град Варна от професионални ръчни електро инструменти. Марките инструменти, с които допълнихме нашата номенклатура и  вече са налични в нашият магазин са:


Dewalt – професионални ръчни инструменти  - Започва историята си през 1936г. като произвежда първия по рода си саблен трион. Неговият изобретател е  Raymond E. DeWalt. С нарастването на продажбите на тази машина фирмата разширява своята номенклатура с нови машини за дървообработването. . През 1960г. бива продадена на големият за тогава производител на хоби машини Black & Decker.

 


Black & Decker – хоби серия инструменти на Dewalt - Black & Decker е световно известната марка. Под Това име се произвеждат инструменти, които са подходящи за домашния майстор. В производството на тези машини не се набляга на професионално качество, а на производство на инструменти за шир употреба.


 

Hitachi - Основната дейност на Hitachi Koki Co., Ltd е производство и продажба на електро- инструменти, но тя е и водещ производител на центрофуги.
В резултат от продължителното развитие на производствените и на човешките си ресурси Компанията е станала лидер в сектора на ултра-високо скоростните двигатели, на машините за ултра-високо прецизна обработка и в технологиите за електронен контрол.
Hitachi Koki се стреми да засили преди всичко конкурентоспособността на своите настоящи бизнес сфери и да пробива в нови, но свързани области, за да затвърждава непрекъснато позицията си на основен играч в индустрията.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.