Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Накрайници за заварка на PP тръби

В процеса на заваряване на полипропиленови тръби и фитинги най-важната част след самата заваръчна машина е накрайникът. С негова помощ протича процес по нагряване на твърдия полипропилен до пластично състояние, след което частите, които трябва да бъдат заварени, се съединяват. За да се предотврати залепване на нагретите части към накрайника, той се покрива със син незалепващ PTFE слой или черен незалепващ метализиран PTFE слой. Накрайникът за поялник за пластмасова тръба се състои от две части – вътрешна и външна част, разположени от двете страни на нагряващия елемент. Едната част се използва за загряване на PP тръба, а другата – за загряване на фитинга. Магазини „Баш Майстора“ предлагат накрайници за заварка на PP тръби с диаметър от 16 до 90 мм, които може да намерите и онлайн.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON ф16мм/син е с покритие от син тефлон. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF). Синьото тефлоново покритие е с два пъти по-дълъг срок на експлоатация.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON ф20мм/син е подходящ за ръчни заварящи машини DYTRON от серията POLYS P-1 и POLYS P-4. Покритието е от син тефлон и е с два пъти по-дълъг срок на експлоатация.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON ф20мм/син е с покритие от син тефлон. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF).

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф20мм/черен, ф20мм/черен) е подходящ за ръчни заварящи машини DYTRON от серията POLYS P-1 и POLYS P-4. Покритието е от черен тефлон.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф25мм/син, ф25мм/син) е с покритие от син тефлон. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF). Синьото тефлоново покритие е с два пъти по-дълъг срок на експлоатация.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф25мм/черен, ф25мм/черен) е подходящ за ръчни заварящи машини DYTRON от серията POLYS P-1 и POLYS P-4. Покритието е от черен тефлон.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф32мм/син, ф32мм/син) е с покритие от син тефлон. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF). Синьото тефлоново покритие е с два пъти по-дълъг срок на експлоатация.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON ф32мм/черен е подходящ за ръчни заварящи машини DYTRON от серията POLYS P-1 и POLYS P-4. Покритието е от черен тефлон.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф40мм/син, ф40мм/черен) е предназначен за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF). Служи и за ръчни заварящи машини DYTRON от серия POLYS P-1 и POLYS P-4.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф50мм/син, ф50мм/син, ф50мм/черен) е подходящ за ръчни заварящи машини DYTRON от серията POLYS P-1 и POLYS P-4. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф63мм/син, ф63мм/син, ф63мм/черен) е предназначен за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби (PP, PB, PE, PVDF). Служи и за ръчни заварящи машини DYTRON от серия POLYS P-1 и POLYS P-4.

 

Накрайникът за поялник за заваряване DYTRON (ф75мм/син, ф90мм/син) е с покритие от син тефлон. Предназначен е за заваряване на тръби от полипропилен, полиетилен и други полимерни тръби. Синьото тефлоново покритие е с два пъти по-дълъг срок на експлоатация.

 

Накрайникът за поялник за заваряване RAIDER е предназначен за PP тръби. Осигурява перфектен термичен контакт с нагревателя. Лесно е закрепването посредством винт. Накрайникът е подходящ за тръби и фитинги. Предлагаме ги с различни диаметри.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете вакуумна затегателна техника, игли за почистване на ръжда, плашки, шкурки и много други консумативи и аксесоари. 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.