Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 975 219 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 975 219 Артикула.
Подреди по
Резултати

Настолен акумулаторен циркулярен трион

Циркулярът е машина, използваща се за напречно, надлъжно и смесено рязане на дървесни материали- дъски, трупи и най- различни видове дървесни плоскости, шперплат и други. Световноизвестният производител MAKITA е най-големият производител на акумулаторни инструменти и се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят.

 

Рязането с акумулаторни ръчни циркуляри означава максимален напредък в работата. Акумулаторните циркуляри са леки и устойчиви. Благодарение на системата FLEX VOLT могат да се комбинират и подбират акумулаторни батерии и зарядни устройства с всеки инструмент от същия клас на напрежение.

 

Ръчният циркулярен трион - ръчен циркуляр:

 

Ръчният циркулярен трион е машина, позволяваща прецизно рязане и разкрояване на детайли от мебелни и други плочи от дървесни материали. В зависимост от захранването си биват електрически и акумулаторни. Ръчният циркуляр позволява рязане с точност до милиметър по права линия, под прав или друг предварително зададен ъгъл спрямо канта на плочата. Това позволява професионална работа за всяка професионална и домашната работилница с напълно достъпен в ценово отношение, лесен за употреба и съхраняване електроинструмент. Всичката прецизност при този тип циркуляри се постига с водеща метална шина. Големите производители на ръчни електроинструменти включват в помощните средства за работа с тях и различни по конструкция водещи шини.

 

Настолни циркуляри - настолен циркуляр, потапящи циркуляри:

 

Настолни циркуляри или потапящи циркуляри – този вид циркулярни триони са най-подходящата машина за напречно разкрояване на дъски и летви, когато се съединяват в рамки, при полагане на подови покрития от паркетни дъски, дюшеме или паркетини, при всевъзможни облицовки на стени и тавани с дъски от масивна дървесина или произведени от дървесни материали облицовъчни панели и други. Настолните циркуляри се произвеждат в доста широка гама и се различават основно по технически характеристики, като всичко това се отразява най-вече на функционалните възможности на машината. Диаметъра на циркулярния диск е 165-305 мм в зависимост от вида на обработваемия детайл, мощността на двигателя е съобразена с размерите и останалите данни на машината, разлика има и по възможността двигателният блок с режещия диск да се плъзга или не, по стабилността на конструкцията и съответно по теглото си, начина на закрепване на обработваемия детайл, лазерен лъч за точното водене на диска при рязане и др.  Всички тези характеристики са от значение при избора на подходящ циркулярен трион.

 

Стационарните циркуляри - стационарен циркуляр:

 

Стационарните циркуляри представляват специализирани машини, предназначени за работа на строителната площадка. Те са сравнително големи като размери и тегло машини за предимно грубо рязане на бичмета, дъски и греди за изграждане на кофражи и на дървената конструкция на покрива. Стационарните циркуляри са предназначени за работа в екстремни условия и максимално натоварване. При тях от значение е големината на диска, системата за отвеждане на прахта и стърготините, а основното предимство е възможността двигателният блок, заедно с циркулярния диск да се повдига или снижава и да се накланя под ъгъл от 0 до 45°.

 

Изборът на подходящ настолен потапящ циркуляр е в зависимост от нуждите на майстора, техническите характеристики и приложението на циркуляра.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете настолни акумулаторни потапящи циркуляри с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.