Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 44 575 продукта и наличност над 3 840 105 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
44 575 продукта в наличност.
3 840 105 Артикула.
Подреди по
Резултати

Настолни лампи

Ако много предмети от миналото вече са излезли от употреба и са остарели, това определено не се отнася за настолните лампи. Те са си запазили мястото на нощното шкафче или бюрото като постоянен елемент от работната зона. Когато избирате настолна лампа, важно е да определите какъв вид светлина искате – топла, неутрална (дневна) или студено бяла светлина. За Ваше удобство може да се възползвате от предложенията на магазини „Баш Майстора“ и да се доверите на продуктите на марката FERVI.

 

Настолната LED лампа FERVI 0371 може да се прилага както за настолна, така и при ремонт на машини и съоръжения. Мощността ѝ е 10W.

 

Настолната LED лампа FERVI 0372 е със степен на защита IP65. Ползва се както за настолна лампа, така и при ремонт на машини и съоръжения. Светлинният поток е 1200 Im.

 

Настолната LED лампа FERVI 0531A може да се прилага както за настолна, така и при ремонт на машини и съоръжения. Мощността ѝ е 13W.

 

LED лампата FERVI 0532A е със степен на защита IP65. Може да се ползва както за настолна, така и при ремонт на машини и съоръжения.

 

LED лампата FERVI 0532A/230V може да се прилага както за настолна, така и при ремонт на машини и съоръжения. Мощността ѝ е 13W. Светлинният поток е 1400 Im.

 

LED лампата FERVI 0537A е със степен на защита IP44. Може да се ползва както за настолна, така и за лампа при ремонт на машини и съоръжения.

 

LED лампата FERVI 0538A може да се прилага както за настолна, така и при ремонт на машини и съоръжения. Мощността ѝ е 7W. Светлинният поток е 700 Im.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.