Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нитачки

В категория „нитачки“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от нитачки за нит-гайки и попнитачки от водещи производители на ниски цени.

 

Съединяването на тънки листове от метал, дървесни плоскости, различни синтетични материали и дори плътни тъкани често се извършва с нитове, които изискват специален инструмент - нитачка. Нитачките намират широко приложение в най-различни отрасли като производството, строителството, домашната работилница, бита, автосервизите и на много други места. С помощта на нитачките чрез стоманени или алуминиеви нитове се съединяват два детайла от еднакви или различни материали. Полученото съединение е здраво, неразглобяемо, устойчиво на удар и вибрации.

 

Нитачките за попнитове осигуряват бързо и качествено изработване на съединения с използване на минимални усилия от работещия. Самите нитови съединения имат няколко предимства пред другите видове съединения, включително устойчивост на вибрации и повишена якост. След като натоварването надхвърли граничната стойност, нитът се разтяга, преди да се счупи. Визуално ръчната нитачка прилича на големи клещи по форма, а принципът на нейното действие е да прехвърля сила от дръжките - лостовете към работния механизъм, който подава нита в отвора.

 

Ръчните нитачки са най-използваните и се използват както за работа в работилници, така и в ежедневието. Те са широко разпространени както в ежедневието, така и в професионалната дейност поради лекотата на използване и сравнително ниската цена. Освен ръчни нитачки, при нас ще откриете и пневматични нитачки, при които работата се осигурява от сгъстен въздух, подаван от компресор, те са по-скъпи, но в същото време максимално мощни и производителни.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете нитачки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.