Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Нова продуктова гама от Макита 2017 втора част

Акумулаторни прахосмукачки DVC862L и DCL501
Нова продуктова гама от Макита 2017 втора част

Днеs представяме продуктите на МАКИТА - акумулаторна прахосмукачка DVC862L и акумулаторна прахосмукачка тип "Циклон" DCL501. Акумулаторните прахосмукачки започват да навлизат все повече в нашето ежедневие дори и за домашна употреба.
Модела DVC862L Makita прахосмукачка е разработен с безчетков мотор захранван с две 18V батерии, позволяващи безпроблема продължителност на работа до 40 мин. Тази прахосмукачка на марката MAKITA е с филтър от плат и е подходяща, както за сухо почистване, така и за морко. Тристепенен индикатор за заряд и на двете батерии, стопер на колелата са само част от екстрите на акумулаторната прахосмукачка DVC862L.
Модела DCL501 Makita прахосмукачка тип "Циколон" също е с безчетков мотор, но е захранван само с една 18V батерия. Прахосмукачката на батерия притежава HEPA филтър с висок капацитет на филтриране, както и телескопичка дръжка за удобно почистване.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.