Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Нова продуктова гама HONDA 2020

Нови усъвършенствани машини за градината HONDA
Нова продуктова гама HONDA 2020

 

НОВИ ГРАДИНСКИ ПРОДУКТИ HONDA

 

Световноизвестният производител HONDA допълва продуктовата си гама с нови и усъвършенствани машини за градината, които ще бъдат представени през сезон 2020 на Европейския пазар.

 

 

 

Една от тях е новата Акумулаторна косачка робот HONDA MIIMO HRM40 LIVE.

 

Тя е предназначена за по-малки тревни площи до 400 кв.м.

 

Новият модел предлага редица интелигентни решения за по-лесна и ефективна работа:

  • Съвместима е със смартфон приложение Mii-monitor.
  • Акумулаторната косачка робот Miimo HRM40 коси бързо, ефикасно и интелигентно като същевременно не оставя следи по градината.
  • Оборудвана е с функция Smart Timer, която следи прогнозата за време от 4 различни онлайн източника.
  • Графикът за косене се подпомага от научен алгоритъм за растеж на тревата.
  • Възможно е също така да се направят персонални настройки за косене.
  • Когато има наличие на градински мебели, след тяхното премахване функция Place & Mow дава възможност за окосяване на тревна площ с размери 2х2 м. или 3х3 м.
  • За удобство, автономност и безопасност се използва автоматично зареждане.
  • Косачката робот Miimo е с защита от пръски вода - клас на защита IPX4.

 

 

 

 

 

 

 

През 2020 се очаква HONDA да навлезе осезаемо на пазара на акумулаторни косачки с въвеждането на два изцяло нови модела в клас Премиум, разработени на базата на утвърдената вече платформа IZY, позната от бензиновите косачки.

 

Новите косачки HRG416XB и HRG466XBIZY-ON’ се характеризират със същото качество, стил и надеждна конструкция и показват отлични резултати при всякакви условия, благодарение на въртящ момент съответно от 4.5Nm и 6Nm.

Задвижването се осигурява от нов безчетков двигател за оптимална ефективност и ниски нива на шум 91dB(A). По-мощната версия HRG466 също така предлага функцията „Мулчиране“връщане на отрязаната трева обратно в почвата, която ще бъде използвана за първи път при акумулаторните косачки.

 

За захранването клиентите имат избор от 3 модела 36V акумулаторни батерии– 4Ah, 6Ah и 9Ah, които са част от „Универсалната акумулаторна система“ на HONDA и са съвместими с другите акумулаторни машини.“Thermo-Smart“ технологията за контрол на батерията осигурява оптимално охлаждане дори и при продължително и голямо натоварване, което гарантира дълъг живот и безпроблемна работа. Батерията с капацитет 9Ah е водозащитена /стандарт IP56/ и осигурява ток до 45A за интензивна работа.

 

В продължение на това HONDA ще предложи през сезон 2020 нова гама ръчни акумулаторни машини: Ножица за жив плет, Храсторез, Духалка. Ще се използват същите батерии, захранващи акумулаторните косачки на HONDA и по този начин тези уреди ще предоставят не по-малко мощност от бензиновите еквиваленти при повече комфорт и удобство при работа. Новите ръчни акумулаторни машини допълват „Универсалната акумулаторна система“ на HONDA.

 

 

Навлизането на HONDA на пазара на акумулаторните машини идва навреме при нарастващото предпочитание на клиентите да използват акумулаторни продукти, благодарение на мащабното развитие на тези технологии. Въпреки това HONDA остава вярна на легендарните си бензинови машини, като с акумулаторната гама предоставя по-голям избор на своите клиенти.

 

 

 

През 2020 г. HONDA също така обновява гамата си от Трактор Косачки с новите двигатели GCV530 и GXV690, както и с редица нововъведения, осигуряващи допълнително удобство и комфорт. Сред най-новите иновации са системата за фиксиране на скоростта с избор от 4 различни скорости, пълноцветен LCD дисплей, както и удобна седалка с нов дизайн и подлакътници.

 

 

 

 

 

HONDA продължава да усъвършенства и известните със своята здравина и надеждност бензинови косачки от серията IZY. За следващия сезон ще бъдат усъвършенствани 9 модела косачки от тази серия с три различни ширини на косене, като вече те ще бъдат задвижвани от новите четиритактови GCV двигатели – GCVx145 за косачки с ширина на косене 41см и 46см и по-мощният GCVx170 за 53 сантиметровите модели. Новите двигатели са с подобрени показатели и с автоматичен смукач за лесен старт.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.