Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 712 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 712 Артикула.

Нова четири амперчасови литиево-йонни батерии на Макита

Нова четири амперчасови литиево-йонни батерии на Макита

Четири амперчасови, осемнадесет волтови, литиево-йонни батерии на Макита „с мощността Напред“

Makita, Английският номер едно производител, представи новите си четири амперови батерии както и 3 изцяло нови професионални инструмента към акумулаторната си серия. Това дава възможността на досегашните им клиенти да подобрят капацитета и продължителността на работа с техните инструменти като си закупят новите 18 волтови, но вече с 4 Ah батерии.

 

  • По-бързо време за зареждане
  • До 33% повече време за експлоатация
  • Съвпадащи с повече от 750 000 съществуващи бързи зарядни устройства
  • Нови комбинирани бормашини и винтоверти в комплект с четири амперови батерии

 

Първите нови инструменти окомплектовани с 4 Ah батерии, ще бъдат:

 

 

DFF480

 

 

 

 

 

Новият двускоростен винтоверт DHP 480 с безчетковият си мотор дава до 2 пъти повече време за експлоатация и има възможността да пробие зидария със свредло с диаметър 13 създавайки 22500 удъра в минута. Снабден е с 16 степени на затягане достигайки 54 NM въртящ момент при незначителното си тегло от 1.6 кг.

Makita е довела до иновация в професионалната техника след представяне на Литиево-йонните си батерии преди 8 години. Интегрираната охлаждаща система, както и различните вериги от защити на батерията довеждат до високо качество и дълъг период на експлоатация.

Като водещ бранд в индустриялните инструменти Makita има повече от 750000 продадени зарядни устройства, който са съвместими с новите четири амперови батерии. Така нареченото умно зарядно(smart charger), е ключов елемент при литиево-йонните батерии. Способността му да взема информация от всяка индивидуална клетка и определя точния заряд за зареждането и. Това позволява пълно презареждане на батерията от четири ампера за 36 минути.

Новите 4 Ah батерии дават до 33% повече време за експлоатация на база предходните 3 Ah, а са със същите размери и тегло. Това допринася за запазването на ергономичния баланс и комфортът на работещия с инструментът.

Новите 4 Ah батерии, захранват всички досегашни машини със жълт конектор на батерията или машини обозначени със символ звезда.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.