Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Новият къртач на MAKITA HM1812 с AVT – Най-мощният и безопасен в класът.

Новият къртач на MAKITA HM1812 с AVT –  Най-мощният и безопасен в класът.

  • 60% увеличение на удaрната сила до 73J.
  • 25% намаление на вибрациите до само 6.5m/s²
  • До 4-ри часа и 43 минути работа съобразено с ELV
  • Exposure Limit Value, норми при работа с инструменти отдаващи вибрации.

     

Makita отново поведе челната позиция със страхотният си къртач - HM1812. Той поставя най-високите в класът си стандарти за 73J след 60% увеличение на силата, както и 25% намаление на вибрациите до 6.5m/s².

Измина десетилетие от както Makita HM1810 драматично промени сцената при тежките къртачи с патентованата си антивибрационна технология. Използването на противотежест за поглъщането на вибрациите в електрическият къртач довежда не само до намаляване рисковете при работа с машината, но и драстично увеличава ефективността и.

 

 

С HM1812 Makita ни предоставя нова вибрационна система, която ефективно насочва енергията към това което къртим, а не към работещият. Благодарение на това имаме възможността да достигнем до внушителните 4-ри часа и 43 минути време на работа с машината придържайки се към ограниченията от EVL.

HM1812 генерира до 60% увеличение на удaрната енергия водеща до челната позиция в класът с 72.8 J и 870 удъра в минута довеждащи до максималната продуктивност на шестограмното шило. Този къртач е задвижен от 2000W-ов мотор при 240V /1700W-ов мотор при 110V/, това придава на този мощен изпълнител нива на шум от 107dB(A). Функцията за плавен старт позволява максималната сила на машината да бъде развита при оптимален натиск над спусъкът. Този ограничител на мощният мотор на машината позволява на работещият с нея да постигне оптимален контрол. Машината е снабдена и със съединител, ако при работа шилото не е опряло земята то къртачът не генерира удaр. Друга полезна екстра са и меките ръкохватки предпазващи ръцете на работещият от прекомерно натоварване и умора.

Новият модел HM1812 на Makita заложи нови стандарти в производителността и безопасността чрез повечето джаули, ниските нива на вибрации и до 15% повече продължителност при работа, съобразно най-близкият си конкурент в класът. За превъзходтството му допринася и по-малкото тегло от 31.3 кг. Може да бъде поставен върхо изцяло обновена количка за транспортиране за общо удобство и свързан с изцяло нова система за прахоулавяне. Makita AVT HM1812, ще намери специално приложение в стройтелният бранш.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.