Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 970 Артикула.

Новият орбитален шлайф на Makita BO6050J

Новият орбитален  шлайф на Makita BO6050J

  • 150 милиметров работен плот за подлепване на шкурка с велкро
  • Ергономична форма за по-добър контрол

 

Новият орбитален шлайф на Makita, има две работни функции. 

  • При първата функция поведението на електро-инструментът  е както при  ексцентриков шлайф предназначен за финно отнемане. 
  • С втората си функция инструментът става изключително подходящ за грубо отнемане и полиране.

 

 

BO6050J е монтиран 750 W мотор каращ работния плот да достигне 6800 завъртания в минута, а с помощта на ексцентритет от 5.5 мм довежда до 13600 кръгови движения за минута. Плавният старт допринася за контролът и удобството при работа с инструментът. Регулирането на оборотите става посредством електроника разположена в най-задната част.

 

 

Издължената форма с мека ръкохватка и дръжката монтирана в предната част на инструментът ни дават възможността да упражняваме натиск директно върху работният плот с две ръце. При изключване от бутонът се активира спирачка, която кара инструментът да спре движението мигновено. Работният плот е с велкро правещ подмяната на шкурките много лесно, а за да подмените самият него не ви е нужен дори инструмент. Теглото на електро-инструментът е 2.6 кг и се предлага на пазарът в 110 и 240 волтови серии. Отвеждането на прахът е много важно при шлайфането с електро-инструменти. При BO6050J е монтирана приставка, чрез която свързването  с прахосмукачка не пречи на ръцете на работещият и допринася за това да не са ограничени движенията му. Към обновеният дизайн на BO6050 е добавена и предна престилка. Една от основните и функции е както да спомага отвеждането на отпадъкът от шлайфането, така и да работи като буфер непозволяващ нараняването на съседни детайли както е показано в горния пример. Комбинираният ротационен шлайф на Makita BO6050J ще намери най-добре приложение при производството на мебели и поправката на автомобилни бои.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.