Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 737 продукта и наличност над 4 091 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 737 продукта в наличност.
4 091 822 Артикула.

Новият TS 55 R на FESTOOL

Новият TS 55 R на FESTOOL

Още по-прецизен, без никакъв луфт. Най-добрият потъващ циркуляр, който производителя Фестоол са произвеждали.

Плоският корпус и преместеният в задната част отвор за прахозасмукване осигуряват рязане на подови покрития и обшивки на разстояние 12 mm от стената. Оборудван по избор с прозрачно прозорче, което дава допълнителна видимост към оразмеряването и спомага за изработването на перфектни срезове, особено при засичане на разрезите в ъглите. Новият TS 55 R гарантира повече контрол и по-прецизни резултати, благодарение на отличната скорост на рязане: 5m/min без блокиране. С ММС електрониката оборотите могат да бъдат избрани като константни или променливи. Мекото водене, защитите срещу прегряване и претоварване, както и тройната защита на мотора спомагат за дългия живот, а бързата спирачка за сигурността. Иновативният пружиниращ водещ клин, разположен преди режещия диск, може лесно да се постави във вече съществуващ жлеб, което осигурява допълнителна сигурност и прецизност например при разместване на водещата шина. Подобрената ъглова настройка и двустранното отчитане на дълбочината на разреза са гаранция за лесна употреба и превъзходни резултати. Ъгли от 0 до 45 градуса могат да бъдат директно настроени благодарение на финото регулиране на позициите. Настройката на ъгли от 1 до 47 градуса дава възможност за правене на разрези и от задната страна. Двойната скала за дълбочината на разреза е с едър шрифт и с възможност за фина настройка.
Защитата срещу зачепване е лесна за поставяне и може да се замени без инструмент с прозрачно прозорче. Гладките разрези са гарантирани, особено в комбинация с водеща шина.

 

 

Технически данни:
Мощност: 1200W
Обороти на празен ход с електроника: 2000 - 5200 min-1
Обороти на празен ход без електроника: 6300 min-1
Диаметър на циркулярния диск: 160 mm
Ъглов диапазон: 1 - 47°
Дълбочина на рязане: 0 - 43mm
Широчина на фугата при рязане до стена мин.: 12mm
Тегло: 4.5kg

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.