Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 804 продукта и наличност над 4 061 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 804 продукта в наличност.
4 061 519 Артикула.

Нови машини MAKITA - Декември 2017

Новото първо в магазини Баш Майстора
Нови машини MAKITA - Декември 2017

Представяме Ви най-новите инструменти от световния бранд MAKITA. Акумулаторните и електрически машини вече са налични и можете да ги намерите в магазини Баш Майстора. Ето някой от тях:


Акумулаторен циркулярен трион MAKITA DSP600
Може да поръчате предлаганият модел ръчен циркуляр MAKITA DSP600ZJ с безплатна доставка!
Акумулаторната машина с диаметър на диска 165mm е направена с безчетков мотор, който осигурява мощност сравнима с тази на електрическа машина. Триона е снабден още с регулатор за промяна на оборотите, страничен водач и място за съхранение на шестостен ключ. С циркуляра макита може да режете под наклон от -1° до 48° и в близост до едва 18mm от стени. Захранван с две 18V батерии, циркуляра достига до 6300 оборота на празен ход и максимална дълбочина на рязане от 56mm.

 

 

Акумулаторен настолен потапящ циркуляр MAKITA DLS600Z

Акумулаторен настолен потапящ циркуляр MAKITA DLS600
Може да поръчате предлагания модел настолен циркуляр MAKITA DLS600Z с безплатна доставка!
Компактният акумулаторен циркуляр е захранван с една 18V батерия, осигуряваща до 5000 оборота на празен ход. Безчетков мотор и ADT технология за автоматично управление на въртящия момент. Тегло от 6.6 кг. позволяващо да се носи безпроблемно на ръка.


 
Акумулаторен пистолет за силикон MAKITA CG100D
Предлаганите модели са акумулаторен пистолет за силикон MAKITA CG100DZA за 300ml. патрон без включена батерия, силиконов акумулаторен пистолет MAKITA CG100DWAEA отново за 300ml. патрон, но с вклювена батерия, зарядно и куфар. Прелага се и вариант за 600ml. патрон - модел MAKITA CG100DZB. Пистолетите се характеризират се с лека и компактна конструкция, както и отлична скорост на дозиране. Удобни за работа под всякакъв ъгъл и наклон.


 Акумулаторен прободен трион MAKITA JV103DZ

Прободния трион макита е оборудван с безчетков мотор и е захранван с 10,8V батерия. Възможност за регулиране на оборотите и изключително удобен бутон за заключване на спусъка, позволяващ продължителна работа без усилие. Акумулаторния трион се накланя до 45° в двете посоки и снабден с безключов захват на ножа. Магазин Баш Майстора предлага модел акумулаторен прободен трион MAKITA JV103DZ с безплатна доставка.


 Акумулаторен ъглошлайф MAKITA DGA900
Акумулаторният ъглошлайф е захранван с две 18V батерии, които осигуряват висока мощност, както при електрическите модели. Машината работи с 230 mm дискове и основните и предимства са плавен старт, антирестарт функция и електрическа спирачка, която спира диска в рамките на 4,5 секунди. Предлагат се два варианта:
Акумулаторен ъглошлайф MAKITA DGA900ZK - модел без батерии и зарядно, но с включен куфар
Акумулаторен ъглошлайф MAKITA DGA900PT2 - модел с две батерии, зарядно и куфар.

 

 

Акумулаторен перфоратор MAKITA HR140
Акумулаторният перфоратор MAKITA осигурява пробиване с висока ефективност съчетава в компактна конструкция. Машината е идеална за работа в тесни пространства и за работа в нетипична стойка, като пробиване в таван. Захранван с 10,8V батерия, SDS – Plus патронник  и енергия на удара от 1,0 J. Предлагат се няколко варианта:
Акумулаторен перфоратор MAKITA HR140DZ - без батерии и зарядно.
Акумулаторен перфоратор MAKITA HR140DWAJ - с две 2.0 Ah батерии, зарядно и куфар Makpac.
Акумулаторен перфоратор MAKITA HR140DSMJ - с две 4.0 Ah батерии, зарядно и куфар Makpac.

 

Перфоратор MAKITA HR1840
Електрическия перфоратор е снабден с ограничител на въртящия момент и е с отлични пробивни характеристики. Мощност 470W и енергия на удара 1,4 J. Перфоратор MAKITA HR1840 се предлага онлайн с безплатна доставка.

 

Прахосмукачка MAKITA VC2211M
Прахосмукачките макита са снабдени с автоматично почистваща се филтрираща система. Прахов клас M с максимален въздушен дебит от 3,5 m³/min. Предлаганите модели са:
Прахосмукачка MAKITA VC2211M - стандартен модел без допълнителни приспособления.
Прахосмукачка MAKITA VC2211MX1 - към прахосмукачката има набор от накрайници и тръби, както и Маркуч ф38mm.

 

Надяваме се информацията Ви е била полезна. Очаквайте още нови продукти през новата 2018г.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.