Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 810 продукта и наличност над 4 062 529 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 810 продукта в наличност.
4 062 529 Артикула.

НОВО: Сметопроводи TEKHPLAST в магазини Баш Майстора

Улеи за строителни отпадъци и отломки с гарантирано качество!
НОВО: Сметопроводи TEKHPLAST в магазини Баш Майстора

Висококачествени сметопроводи TEKHPLAST

 

Система за евакуиране на строителни отпадъци и отломки, създадена от първокачествени материали за да гарантира оптимална здравина при употреба, както и устойчивост на големи температурни стойности. Вижте предимствата на TEKHPLAST:

 

Изграждането на системата е от 3 основни елемента:

 

 

Изделията са произведени и спазват най-строгите норми за качество и сигурност. Спомагат за безопасно изхвърляне на строителните отпадъци от различни етажи от сградата. Проектирани са за висока устойчивост при удар и бързо и лесно монтиране на строителния обект. 

За да се спести пространство за складиране и транспорт, тръбите и началния улей са с форма, позволяваща те да влизат един в друг. Благодарение на това, сметопроводите TEKHPLAST са отлично решение за строителната площадка, реконструкции и мащабни ремонтни дейности.    

 

Част от характеристиките, на които може да разчитате още са:

 

  • Материал: полипропилен
  • Устойчивост на UV лъчи
  • Изработени с анти-блокираща система
  • Метални вериги, съпротивителни куки и подсилен пръстен за захващане

 

Сметопроводите TEKHPLAST гарантират безопасност, устойчивост и стабилност по време на операциите по изхвърляне на отпадъците и предотвратява счупването при претоварване. Монтират се, чрез поставяне на стенен окачвач изработен от здрава, поцинкована стомана, за придържане на всеки 7 метра.

 

Особено удобство се постига, благодарение на оптимизираното тегло на елементите. Направляващият улей, който предотвратява разпръскването на отломки и осигурява безопасността на строителната площадка, е с тегло от 7 кг., размери 980 / 740 / 650 mm и вътрешен диаметър: 390 mm . Улеят за товарене на отпадъци се монтира в горния край на тръбата или на всеки етаж, от който ще се товарят отпадъци.

 

Улей за насипни материали TEKHPLAST са оборудвани с двуточкова система за закрепване, вериги и съпротивителни куки, които се закрепват в подсилени пръстени. Всеки един сегмент е с тегло от 8 кг., размери 590 / 590 / 1060 mm, работна дължина: 0.9 m и вътрешен диаметър: 590 - 380 mm . Благодарение на оптималната си дължина и здраво захващане, улеите позволяват монтиране и работа при сгради с голяма височина.

 

Сметопроводи TEKHPLAST в наличност и на отлична цена може да намерите в магазини “Баш Майстора”.

Поръчайте лесно с бърза доставка до всяка точка на България!

 

 

 

Контакт с магазини "Баш Майстора"

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.