Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Нов артикул 3S Кофражни платна

Качество и надежност предлагани от магазин
Нов артикул 3S Кофражни платна

Трислойните кофражни платна са вече част от многобройните предлагани продукти в магазин за професионални решения „Баш Майстора“. Дървените кофражни плоскости имат дълга традиция в строителството и са приложими във всеки един проект. Платната са изработени от висококачествена иглолистна дървесина, като средният слой на конструкцията е с напречно разположение на влакната спрямо външните слоеве. Материалите са залепени помежду си с висококачествено  MUF лепило и са обработени със специалното полиуретаново покритие, което прави проникването на влага практически невъзможно.

 

 

Всичко това гарантира здравина, геометрична стабилност, лесно почистване и пригодност за многократна употреба. Оптималните характеристики на тази кофражна техника помагат и за получаването на фини и гладки бетонни повърхности обезпечаващи професионалното строителство. Предлаганите 3s платна са с дебелина 21 и 27 mm и размери 500х1000, 1500, 2000, 2500, 3000 mm, като тежестта при 21mm е само 11  kg/m2 а при 27mm e 13 kg/m2.

 


Новите кофражни продукти са идеалното решение за дългогодишна работа, даващо възможност за многократна употреба. Кофражът се отличава с висока производителност, като за работа с него не е нужна подемна техника. Ние от магазин „Баш Майстора“ се грижим за това да бъдеш професионалист във всичко което правиш, посетете магазина или направете поръчка през уебсайта!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.