Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножица за клони и храсти

Ножиците за клони и храсти са градински ножици за подрязване и подстригване на живи клони и храсти. Те намират широко приложение в овощарството и в градинарството и са много леки и удобни за работа, благодарение на гумираното им покритие на дръжките. В магазини Баш Майстора ще откриете ножици за клони и храсти с дължина от 190 до 750 мм от водещи производители на достъпни цени.

 

Ножица за клони STIHL Amboss PG25 190мм, която ще откриете при нас е универсален модел за рязане на твърда дървесна растителност, пластмасови профили или маркучи. Тя е със сменяемо острие с незалепващо покритие, защитено от корозия тяло и изтеглящ разрез.

 

Ножица за клони STIHL PB11 750мм е подходяща за рязане на клони с дебелина до 35 мм. Тя е с изключително стабилни, ковани остриета и жлеб за изтичане на растителните сокове, както и с режеща глава с вътрешно смазване и осигурителни жлебове на опорното острие срещу плъзгане на отрязания материал.

 

Ножица за храсти TOPMASTER TM 228мм е подходяща за рязане на сухи клони. Характеризира се с подсилени алуминиеви дръжки, които са много удобни и здрави и режещо и подложно острие от висококачествена закалена стомана.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.