Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за ламарина акумулаторни

Електрически ножици за ламарина с акумулаторна батерия, или така наречените нагери. С тяхна помощ можете да режете много по лесно тънък метал / ламарина, без да се увреди неговото покритие, както може да се случи при работа с ъглошлайф или подобни машини използвани в непредвидени случаи. При използването на акумулаторни ножица за ламарина, можете да разрежете лист със значителна дебелина, включително до 3мм. Видовете ножици за ламарина са листови ножици и нагери. Всеки тип има своите предимства и особеностите.


Електрически ножици за ламарина са единият вид, който е често използван. Такива са листови ножици за ламарина. Конструкция  на листови ножици за ламарина е във вид на нож, закрепен на статична повърхност във вид на подкова. Има възможност да настроите ножицата за оптимална работа с конкретен материал. Чрез подобен тип ножица за ламарина, можете лесно да режете метални листове голяма дебелина от 4-5 мм. Листовата ножица е удобна при извършване на демонтажни работи.


Другият вид електрически ножици са така наречените нагери или изрязващи щанцови ножици. Представляват малка матрична преса с работни елементи, матрица и поансон. Матрицата представлява неподвижен елемент, разположен върху стойка. Поансонът представлява пробиващ инструмент, закрепен в плъзгач. Чрез своите движения, инструментът изрязва отвори в метала. Този тип ножица се използва за рязане на профилирани или гофрирани метални листове.


Друг вариант са акумулаторни ножици за ламарина - нагери. Този вариант с акумулатор е еднозначно за предпочитане при работа с покривни материали, защото разпъването на кабел по покрива е доста проблематично. Освен това, при използването на мрежови ножици за ламарина можем да повредим кабела в острите краища на метала. Акумулаторни ножици за ламарина имат Li-Ion батерия и са за предпочитене. Тези модели имат и функцията за защита от рестартиране, която предпазва уреда от случайно включване дори при поставена батерия и задействан пусков ключ на уреда. Също така е наличен индикатор за защита на уреда от претоварване.


Има разбира се и варианти на ножици за ламарина - нагери, захранвани от електрическата мощност. Те има по-голяма мощност и капацитет и с тях може да се реже продължително, без ограничението, че батерията може да се изтощи.


Закупете висококачествени модел акумулаторни ножици за ламарина на утвърден производител с гаранция като марка MAKITA. Всичко това на един клик, чрез онлайн магазин „Баш Майстора“.


Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.