Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 569 продукта и наличност над 3 795 278 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 569 продукта в наличност.
3 795 278 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за PVC тръби

В категория „ножици за PVC тръби“ ще откриете разнообразие от ножици за рязане на пластмасови тръби с диаметър от 25 мм до 75 мм. от водещи производители на достъпни цени.

 

Ножиците за рязане на PVC тръби са предназначени са за чисто и бързо рязане на пластмасови и комбинирани тръби. С тях с минимални усилия само с един разрез ще постигнете прецизен отрез без деформация на тръбата. Някои от моделите разполагат с бърз обратен ход, което спестява време и усилия и автоматично контролирано отваряне на ножа с натискането на едно копче, а дръжките им обикновено са гумирани за по-сигурно захващане.

 

Ножиците за рязане на пластмасови тръби намират широко приложение в изграждането на водопроводни и отоплителни системи. Особено подходящи са за подготовката на муфи за заваряване. Широката подложка за тръби им позволява правилен орбитален срез, а възможността за подаване от двете страни ги прави подходящи за рязане както с дясна, така и с лява ръка.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ножици за PVC тръби с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.