Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ножове други

Ножът HERZ служи за изрязване на заваръчно изплискване на готови заварени шевове, за почистване на мустаци при производството на пластмасова дограма, както и за разрязване. Към него може да закупите и кожен калъф на същата на марка.

 

Ловджийското ножче STIHL е изработено с острие от неръждаема стоманена сплав с дължина 8 см, а общата дължина е 19.5 см. Дръжката на джобното ножче е от матирана стоманена сплав и черна пластмаса, подсилена със стъклени влакна и фиксиране на острието.

 

Масатът MORA EP203 служи за заточване на ножове и режещи инструменти. Пластмасовата дръжка от полиамид е с ергономичен дизайн, който не позволява приплъзване.

 

Кръглият масат MORA PM207-7 е от шведска студеновалцована неръждаема стомана Sandvik. Пластмасовата дръжка от полиамид е с ергономичен дизайн, който не позволява приплъзване. Предлага се без калъф (ножница). Произведен е в Швеция и убеждава със скандинавското си качество и надеждност.

 

Многофункционалният нож BAHCO 2444 е с предпазител за пръсти. Двукомпонентната ръкохватка е подходяща за безопасна и удобна работа. Той може да пристигне до Вашия офис или дом чрез онлайн магазина на „Баш Майстора“ с удобен пластмасов калъф с щипка за колан.

 

Сгъваемият джобен нож IRIMO 8851 е изработен от неръждаема стомана, има олекотена дръжка и заключващ механизъм.

 

Сгъваемият джобен нож IRIMO 8852 е с обща дължина 190 мм. Дължината на острието е 72 мм. Изработен е от неръждаема стомана, има заключващ механизъм.

 

Ножът MORA Allround 511 e туристически нож за спорт, лов и риболов от шведска високовъглеродна стомана High Carbon Steel. Има здрава режеща част с изключително остър връх. Пластмасовата дръжка е с гравирана структура и голям предпазител за пръсти. Предлага се с черен пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан. Високовъглеродната стомана Carbon потъмнява след известно ползване, но това не се отразява негативно върху качеството на острието.

 

Ножът MORA Allround 546 е туристически нож за спорт, лов и риболов от шведска студеновалцована неръждаема стомана Sandvik. Има здрава режеща част с изключително остър връх. Пластмасовата дръжка е с гравирана структура и голям предпазител за пръсти. Предлага се с черен пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан.

 

Ножът MORA Allround (746, 748MG) е туристически нож за спорт, лов и риболов от шведска студеновалцована неръждаема стомана Sandvik. Гумираната дръжка с гравирана структура е с ергономичен дизайн, който не позволява приплъзване. Предлага се с черен пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан.

 

Ножът MORA Bushcraft Forest се предлага с пластмасов зелен калъф с подвижна мека пластмасова закопчалка за лесно закрепване към колан. Подходящ е за всякаква работа от дърводелство до оголване на кабели, което го прави предпочитан многофункционален инструмент.

 

Ножът MORA Companion MG е туристически нож за спорт, лов и риболов от шведска студеновалцована неръждаема стомана Sandvik. Гумираната дръжка с гравирана структура е с ергономичен дизайн, който не позволява приплъзване.

 

Късият нож MORA Fishing Comfost 898T служи за почистване на люспи. Има тънка и гъвкава режеща част с изключително остър връх. Назъбеният гръб е за по-лесно чистене на люспите от рибата. Шведският нож убеждава със скандинавското си качество и надеждност.

 

Ножът MORA Outdoor 2000 e многофункционален, изработен е от шведска студеновалцована неръждаема стомана. Има здрава режеща част и късо острие. Подходящ е за всякаква работа от дърводелство до оголване на кабели, което го прави предпочитан многофункционален инструмент.

 

Пълен комплект за сваляне на боя STEINEL е от 5 части. Той включва държач, три сменяеми остриета и стъргалка.

 

Ножът Марлин HERZ е с удобен за ръката дизайн с извита форма на риба. Възможно е съхранение във вътрешността на до 10 броя трапецовидни или кука ножчета. Доставя се с пластмасов калъф без ножчета.

 

Ротационният нож STANLEY 170 мм е идеален за рязане на текстилни тъкани. Подходящ е за дясна и лява ръка, с ергономична релефна дръжка.

 

Сгъваемият универсален нож KNIPEX 120 мм е за ежедневна употреба. Ергономичният дизайн на дръжката е за удобно захващане и лесно насочване. Дръжката е изработена от здрава устойчива на удар пластмаса. Отворът в края на дръжката позволява да се закрепи закопчалка.

 

Сгъваемият нож STANLEY 14 в 1 e идеален за всекидневна употреба в строителството, авторемонти, промишлени дейности и вкъщи. Комплектът съдържа втулки и 1/4‘‘ накрайници, втулки, накрайници за отвертка (1/4‘‘), нож, трион, пила, отварачка за бутилки.

 

Сгъваемият нож STIHL е туристически комплект нож и вилица, произведен от неръждаема стомана. Може да се разделя и съединява.

 

Сгъваемият нож WOLFCRAFT e с назъбено острие за хоби и къмпинг. Предпазният бутон предотвратява нежеланото сгъване на острието.

 

Ножовете тип скалпел STANLEY 120 мм и WOLFCRAFT 150 мм са с мека зона срещу приплъзване за безопасно захващане. Предназначени са за много точни и прецизни срезове.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите хобел HERZ за обелване и заравняване с резец Е1.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.