Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за дърворезба

Резбарският нож MORA Erik Frost 105 е с тънко заострено острие от ламинирана стомана (сърцевина от високовъглеродна стомана High Carbon Steel, заобиколена от слоеве легирана стомана). Острието притежава дълъг живот, несравнима якост и изключителна гъвкавост. Удобната класическа дървена дръжка е от импрегнирана бреза. Предлага се без калъф (ножница). Erik Frost са ножове за дърворезба, добре познати са и високо ценени прецизни инструменти. Ножът е произведен в Швеция и убеждава със скандинавско качество и надеждност.

 

Резбарският нож MORA Erik Frost 106 е с удобна класическа дървена дръжка от импрегнирана бреза. Предлага се с черен пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан. Ножът е с тънко заострено острие от ламинирана стомана (сърцевина от високовъглеродна стомана High Carbon Steel, заобиколена от слоеве легирана стомана). Острието притежава дълъг живот, несравнима якост и изключителна гъвкавост. Ламинираната стомана потъмнява след известно ползване, но това не се отразява негативно върху качеството на острието.

 

Резбарският нож MORA Erik Frost 120 е с тънко заострено острие от ламинирана стомана (сърцевина от високовъглеродна стомана High Carbon Steel, заобиколена от слоеве легирана стомана). Острието притежава дълъг живот, несравнима якост и изключителна гъвкавост. Предлага се със сив пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан. Erik Frost са ножове за дърворезба, добре познати са и високо ценени прецизни инструменти. Ламинираната стомана потъмнява след известно ползване, но това не се отразява негативно върху качеството на острието.

 

Резбарският нож MORA Erik Frost 220 е с единичен режещ ръб за белене и разделяне на дървен материал от шведска високовъглеродна стомана High Carbon Steel. Има удобна двойна класическа дръжка от импрегнирана бреза. Предлага се без калъф (ножница). Erik Frost са ножове за дърворезба, добре познати са и високо ценени прецизни инструменти. Този нож е произведен в Швеция и убеждава със скандинавското си качество и надеждност. Високовъглеродната стомана Carbon потъмнява след известно ползване, но това не се отразява негативно върху качеството на острието.

 

Резбарският нож MORA Erik Frost Jr73/164 е с предпазител за пръсти от шведска високовъглеродна стомана High Carbon Steel. Има здрава режеща част с изключително остър връх. Класическата дървена дръжка е от импрегнирана бреза. Предлага се с черен пластмасов калъф (ножница) със закопчалка за колан. Този нож е произведен в Швеция и убеждава със скандинавското си качество и надеждност. Високовъглеродната стомана Carbon потъмнява след известно време, но това не се отразява негативно върху качеството на острието.

 

Ножове за почистване на фуги, сваляне на боя и за сваляне на изолация може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.