Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за инструменти за рязане на мебелен кант

Пазарът изобилства с инструменти за рязане на мебелни кантове. Virutex предлага резервни ножове за отрязване на мебелни кантове за различна дебелина на канта от PVC, меламин, фурнир и др.

 

Резервният нож VIRUTEX е с максимална дебелина на отрязване до 2.0 мм. Подходящ е за гилотина VIRUTEX RC221R.

 

Резервният нож VIRUTEX служи за отрязване на кантове от PVC, меламин, фурнир и други. Намира приложение за моделите RC321R и RS52P.

 

Резервният нож VIRUTEX за гилотина за рязане на мебелен кант е подходящ за моделите AG5F, AG98, AG98E, AG98ES, AG98F, AG98R.

 

Резервният нож VIRUTEX за гилотина за рязане на мебелен кант е подходящ за моделите AG5F, AG98, AG98E, AG98ES, AG98F, AG98R.

 

Резервните ножове VIRUTEX 2 броя са подходящи за модела RC21E.

 

Резервните ножове VIRUTEX 6 броя се подменят лесно и бързо. Комплектът включва шест броя ножове, изработени от качествена стомана с дълъг живот. Подходящи са за модел AU93.

 

Ножове за банциг, саблен трион и ножици може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.