Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за сваляне на изолация

Ножът за сваляне на изолация FELO 8-28 мм се използва за отстраняване на обвивката на всички стандартни кръгли кабели и има самозатягаща се скоба.

 

Ножът за отстраняване на изолация KNIPEX e с острие с прав резец, което е изработено от стомана, закалена в масло. За да се избегнат къси съединения, задната част на острието е покрита с пластмаса. Формата на дръжката с подложка против приплъзване подобрява ергономичността. Ефектът за предаване на сила е добър при издърпване на ножа чрез вдлъбнатина за палеца и „ограничител за пръстите“ в края на дръжката.

 

Ножът за сваляне на изолация KNIPEX е със специална дръжка с приятно оформени подложки срещу плъзгане. Изработен е от хирургична неръждаема стомана, въздушно закалена. Има прозрачна предпазна капачка. Острието е стабилно с форма на сърп и с опорен накрайник на върха.

 

Ножът за сваляне на изолация KNIPEX 40-50 мм е с острие с форма на кука под формата на кука, сърпообразно, със защитна капачка. Ножът е подходящ за секторни кабели. Ефектът за предаване на сила е добър при издърпване на ножа чрез вдлъбнатина за палеца и „ограничител за пръстите“ в края на дръжката.

 

Ножът за сваляне на изолация KNIPEX 40-50 мм е с подобрена ергономия чрез формата на дръжките с приятно оформени подложки срещу плъзгане. Острието с прав резец е стабилно и фиксирано, изработено от стомана и закалена в масло.

 

Ножът за отстраняване на изолация KNIPEX 6-29 мм е със самозатягаща се скоба и с настройка на дълбочината на рязане чрез накатена гайка. Корпусът е от удароустойчива пластмаса. Ножът служи за отстраняване на обвивки на кръгли кабели от PVC, гума, силикон, PTFE. Тялото на дръжката е въртящо, подходящо за периферно и надлъжно рязане.

 

Ножът за отстраняване на изолация KNIPEX 7-28 мм е с подобрена ергономия чрез формата на дръжките с приятно оформени подложки срещу плъзгане. Ефектът за предаване на сила е добър при издърпване на ножа чрез вдлъбнатина за палеца и „ограничител за пръстите“ в края на дръжката.

 

Ножът за сваляне на изолация KNIPEX 8-28 мм е със самозатягаща се скоба и с резервно острие в корпуса. Служи за отстраняване на обвивката на всички стандартни кръгли кабели. Корпусът е от удароустойчива пластмаса. Безопасен захват чрез мекия компонент на подложката на дръжката и ръкохватката като защита от изплъзване.

 

Корпусът на ножа за сваляне на изолация KNIPEX 8-28 мм е изработен от устойчива на удар пластмаса. Има резервно острие в корпуса и настройка на дълбочината на рязане чрез регулиращ болт. Ножът служи за сваляне на обвивката на всички стандартни кръгли кабели.

 

Ножът за отстраняване на изолация UNIOR e с двуцветна изолация, създаваща допълнителна сигурност. Резецът е изработен от високо легирана стомана.

 

Ножът за сваляне на изолация UNIOR 4-28 мм е изработен от полиамид. Предимствата му са, че може да се настройва дълбочината на рязане и въртящото се острие автоматично се обръща по посока на надлъжното рязане. Влиза в употреба при снемане на изолацията кабел 4-28 мм2.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.