Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове резбонарезни

Резбонарезните ножове са изработени по уникална технология с висококачествени материали. Подходящи са за рязане на тръби. Изхвърлянето на стърготините позволява идеално чистене на зъбната повърхност. Притежават дълъг експлоатационен живот и заради това може дълго време да ги използвате.

 

Резбонарезният нож REMS 1/2’’ за винторезна глава е изработен по уникална технология с висококачествени материали. Изхвърлянето на стърготините встрани позволява перфектно почистване на зъбната повърхност. Комплектът се състои от четири ножа, изработени от специално закалена стомана. Служат за нарязване на тръби резби.

 

Резбонарезният нож REMS R (1 1/2’’, 1’’, 3/4’’) е изработен по уникална технология с вискококачествени материали. Комплектът се състои от четири ножа, изработени от специално закалена стомана. Изхвърлянето на стърготините встрани позволява перфектно почистване на зъбната повърхност.

 

Резбонарезният нож REMS М (24-27 мм, 30-33 мм) е с оптимална форма на острието за лесно рязане. Изработен е от висококачествена специална стомана. Комплектът се състои от четири ножа.

 

Резбонарезният нож REMS M (30x3.5 мм, 36х4.0 мм) осигурява отлично начално разрязване, лесно нарязване на резба и чисти резби. Подходящ е за резбонарезните машини Tornado и Magnum. Имат изключително дълъг работен живот.

 

Резбонарезният нож REMS NPT (1 1/2’’, 1‘‘) е изработен по уникална технология с висококачествени материали. Изхвърлянето на стърготините встрани позволява перфектно почистване на зъбната повърхност. Комплектът се състои от четири ножа, изработени от специално закалена стомана. Служат за нарязване на тръби резби.

 

Резбонарезният нож REMS NPT 1-2’’ осигурява отлично начално разрязване, лесно нарязване на резба и чисти резби. Изработен е от висококачествена специална стомана, напълно отвърната и закалена. Подходящ е за резбонарезните машини Tornado и Magnum.

 

Резбонарезният нож REMS R (1/2-3/4’’, 2 1/2-4’’) е изработен от висококачествена специална стомана, напълно отвърната и закалена. Подходящ е за резбонарезните машини Tornado и Magnum. Има изключително дълъг работен живот.

 

Резбонарезният нож REMS R 2’’ е подходящ за нарязване на тръби резби. Изработен е по уникална технология с висококачествени материали. Изхвърлянето на стърготините в страни позволява перфектно почистване на зъбната повърхност.

 

Резбонарезният нож ROTHENBERGER 2’’ e изработен по уникална технология с висококачествени материали. Комплектът се състои от четири ножа, изработени от специално закалена стомана. Изхвърлянето на стърготините встрани позволява перфектно почистване на зъбната повърхност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ножове за моторен свредел, ренде, щрайхмус и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.