Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.

Ножове

Ножът е режещ инструмент, използван за различни цели. Състои се от две части – острие и дръжка. Острието може да бъде направено от камък, дърво или кост, но обикновено то е от стомана или други метали или сплави. Дръжката е направена от дърво, кост, рог, пластмаса или метал.

 

Формата на острието определя качеството, функцията и предназначението на ножа, а формата на дръжката определя удобството и функционалността на ножа. Основните части на ножа са острие, дръжка, връх на ножа, вторичен скос, първичен скос, гръб на острието, канал, незаточена част на острието, гард, пета, темляк.

 

В подкатегорията „Други ножове“ на магазин „Баш Майстора“ ще намерите ловджийски ножове, масати, ротационни ножове, сгъваеми ножове и ножове тип скалпел.

 

Ножовете за дърворезба имат дълъг живот, ненадмината якост и отлична гъвкавост. Те са с тънко заострено острие от ламинирана стомана.

 

Ножовете за изолационни материали са подходящи за рязане на стъклена вата, стиропор, изолационни и пенообразни материали, минерална вата, материал от влакна, филц, полистирол, картон и др.

 

Ножовете за почистване на фуги се използва с 1, 2 или 3 пластини в зависимост от широчината на фугите. Имат ергономична дръжка с две галванизирани остриета с голяма устойчивост на износване.

 

Ножовете за сваляне на боя са предназначени за премахване на боя, лепило, ръжда и лак.

 

Ножовете за сваляне на изолация имат по-добра ергономия чрез формата на дръжките с приятно оформени подложки срещу плъзгане. Служат за сваляне на обвивката на всички стандартни кръгли кабели.

 

Дърводелски длета, инструменти за гипсокартон, кирки, менгемета и други ръчни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.