Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Ножове

Абрихтът е необходим за оборудване на дърводелската работилница или цех. За да работи качествено всяка една от машините са необходими приставки и консумативи. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ножове за абрихт Crv, HSS и DS, които са подходящи за мека и средно мека дървесина. Те имат различна дължина, ширина и дебелина.

 

Ножовете за апарат за връзване служат за бързо, лесно и ефективно фиксиране на лозя, домати, краставици, малини, къпини, киви, цветя и други растения. Подходящи са за уреди за връзване на лозя и растения MAX TAPENER HT-RS Slim и MAX TAPENER HT-R1. Резервният нож за апарат за връзване е предназначен за работа с апарати за връзване MAX модел HT-R. Ножът не се използва за апарати за връзване MAX модели HT-A и HT-B.

 

Ние, от магазини „Баш Майстора“, предлагаме разнообразие от ножове за банциг, които фигурират в продуктовата ни листа. Разполагаме с ножове за банциг за дърво, ножове за дърво и пластмаса, ножове за банциг за метал и универсални ножове за банциг. Изборът оставяме на Вас!

 

Пазарът изобилства с инструменти за рязане на мебелни кантове. Virutex предлага резервни ножове за отрязване на мебелни кантове за различна дебелина на канта от PVC, меламин, фурнир и др.

 

Ножовете за косене се грижат за това да не оставят надъвкани тревички или неравности в тревата. Остриетата постигат надеждно желаната височина и след себе си оставят ливада, която изглежда прекрасно. Ножовете служат за подравняване и отстраняване на жилава, сплъстена трева, гъсталаци, тръстика и храсти. Подходящи са и за подрязване на трънливи живи плетове.

 

Ножовете за моторен свредел, които ще намерите на нашия сайт и в складовете на „Баш Майстора“, са с диаметър от 100 до 200 мм. Предназначени са за бензинови свредели.

 

В категорията „Ножове“ на сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите ножове за мултифункционален инструмент, полукръгли ножове за мултифункционален осцилатор BiM, HCS, HM, HSS. Предлагаме разнообразие от тях на водещите марки BOSCH, DeWALT, MAKITA, BLACK&DECKER.

 

Ножовете за ножици са изработени от специална инструментална стомана, маслено закалена, заменяема. Подходящи са за рязане на железни, медни или алуминиеви метални листи. Материалите се режат без деформация. Не се налага допълнителна обработка заради чистите ръбове на срез.

 

Ножовете за прободен трион са създадени за качествено рязане в различни материали, включително дърво, пластмаса и ламинат. Най-често са изработени от закалена високоскоростна или високовъглеродна стомана. Подсиленият дизайн на зъбите осигурява по-дълъг живот. Предлагаме и комплекти от ножове за прободен трион.

 

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ предлагаме и ножове за ренде. При нас ще намерите различни модели – ножове за електрическо и ръчно ренде, както и разнообразни комплекти с до 5 броя във всеки.

 

Съвременните производители на електроинструменти предлагат на своите клиенти електрически саблени триони, които да заменят обикновените ръчни триони. Трионът тип „ножовка“ може да реже почти всеки материал, включително и метални изделия с висока производителност. Ножовете за саблен трион се произвеждат от HSS инструментална стомана и се използват за рязане на черни метали, алуминий и цветни метали. Биметалните ножове са предназначени за всякакви материали, в това число и за твърди метали. Те са изработени от легирана стомана, но в областта на режещите зъби е лазерно-заварена бързорежеща стомана. Биметалните ножове за саблени триони са гъвкави, имат отлична способност за рязане и висока здравина и издръжливост.

 

Ножовете за уред за отнемане на фаски са изработени от високоскоростна стомана. Служат за отнемане на фаска на тръби и ръбове на различни материали.

 

В продуктовата гама на „Баш Майстора“ сме включили ножове за щрайхмус, които най-често са изработени от високопроизводителна стомана HPS или високоскоростна HSS стомана. Предназначени са за обработка на твърда и мека дървесина.

 

Профилните ножове за фрезови глави имат няколко предимства, пред които няма да можете да устоите – ниска цена и високо качество на обработка, което се отразява на крайната себестойност на целия детайл. Те се изготвят от оптимизирани сплави за обработка на определени материали. Правилно подбраните ножове значително могат да повишат качеството на работа и да намалят усилието на рязане.

 

Резбонарезните ножове са изработени по уникална технология с висококачествени материали. Подходящи са за рязане на тръби. Изхвърлянето на стърготините позволява идеално чистене на зъбната повърхност. Притежават дълъг експлоатационен живот и заради това може дълго време да ги използвате.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.