Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.

Облепящи материали

В категорията „Облепящи материали“, на нашия сайт и в магазините на „Баш Майстора“, предлагаме алуминиеви ленти, предназначени за голям брой дейности. Те са с изключително качество, дебелина и лепилни свойства. Използват се за бандажиране и изолация на въздуховоди, в хладилната и климатична техника, за ремонти в автомобили. Издръжливи са на различни климатични условия и може да се използват до температури от 80°C.

 

На сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти ще намерите двойнозалепващи ленти с различни характеристики и приложение. Те са особено подходящи за различни повърхности – могат да се използват върху различни боядисани повърхности, плочки, дърво, хладилници, в автомобили. Предназначени са за монтаж на огледала, кабелни канали, закачалки, държачи, табели, постери, корнизи, хладилници, панели и др.

 

Изолирбандът намира широко приложение - най-често се ползва от електротехници и други подобни професии. Той бива няколко вида- PVC, текстилен и каучуков. PVC лентата се използва за свързване, маркиране и ремонт на кабели, за външна изолация на кабели и проводници, за създаване на защитна обвивка. Може да се използва както на открито, така и на закрито. Текстилните имат приложение при ремонтите на автомобила. Каучуковите ленти служат за електроизолация за свързване на кабели, уплътнение на ел. връзки срещу влага, уплътнение на краища на кабели за високо напрежение и др.

 

Лентите за апарати за връзване са необходим консуматив за всеки един апарат за връзване на лозя и растения. Уредите за връзване на лозя и растения работят с два консуматива – лента и телчета, които се предлагат отделно. Телчетата от своя страна служат за захващане на двата края на лентата. Лентите се използват за бързо, лесно и ефективно фиксиране на лозя, домати, краставици, малини, къпини, киви, цветя и други растения.

 

Монтажната лента е с Dual Lock система за закрепване на основа VHB лента, устойчива на UV и пластификатори. Може да се използва при външни условия.

 

Тиксото е материалът, който се използва възможно най-широко от момента на създаването си до днешни дни. С годините то е претърпяло много модификации, създават се много нови видове и модели, които са подходящи за различни дейности. Тиксото върши чудесна работа в ежедневието, ремонтните, строителните, автобояджийските и опаковъчните дейности.

 

Хоби лентите са супер здрави с памучна текстилна оплетка. Създадени са за множество различни приложения – скрепване, бандажиране, защита, задържане, ремонти. Има универсално приложение в дома, офиса, вилата, колата, на открито и закрито за лесни, бързи и сигурни ремонти. Издръжлива е на различни климатични условия.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите разнообразие от консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.