Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ограничители

В търговските обекти на „Баш Майстора“ и на нашия сайт ще намерите дълбочинен ограничител, както и ограничители за свредла BOSCH и WOLFCRAFT. Марките предлагат ограничители за всички свредла с диаметър 6, 8 и 10 мм. Благодарение на ограничителите за свредла се извършва точна настройка на дълбочината на проникновение, лесна и безопасна фиксация. Обикновено комплектите включват и шестоъгълен ключ. Ограничителите за свредла обикновено се предлагат в блистери.

 

Дълбочинният ограничител FESTOOL OSC-TA дава възможност за потъващи разрези с определена дълбочина. Съдържа адаптер за монтаж на принадлежност без необходимост от инструмент. Работният ъгъл се регулира гъвкаво. Използва се при рязане близо до ръба при ъглови фуги, потъващи срезове с определена дълбочина за защита на режещия нож, рязане по дължината на различни летви и при работа в близост до ръба в ъгли и на труднодостъпни места. Този ограничител е подходящ за акумулаторния мултифункционален осцилиращ инструмент VECTURO OSC 18.

 

Комплектът ограничител за свредло BOSCH 6-10 мм включва ограничители с диаметър 6, 8, 10 мм и два броя Г-образни ключове.

 

Ограничителите за свредло WOLFCRAFT 6,8,10 мм са с прецизна настройка на дълбочината на пробиване. Изработени са от цинкова отливка за безопасно фиксиране на тренировка. Комплектът включва и един шестоъгълен ключ 3 мм.

 

Ограничителите за свредло WOLFCRAFT 6,8,10 мм са с прецизна настройка на дълбочината на пробиване. Служат за стопорни винтове на ограничителите за шестограмен ключ 2.5 мм.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите електроизолационни материали, удължители, фрезови глави и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.