Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Огъващи елементи и плъзгачи

Освен тръбогиби, на сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти ще намерите и приставки за тръбогиби. Тук Ви представяме огъващ елемент и плъзгач. Според нуждите можете да избирате огъващ елемент и плъзгач от над 10 модела с различни характеристики. Оптималната форма на огъващите елементи гарантира пързаляне без пукнатини и гънки. Смяната на избрания размер огъващ елемент става бързо и лесно.

 

Огъващият елемент REMS (1 1/4’’, 1‘‘) e предназначен за ръчни хидравличен тръбогиб Piton, с който се огъват стоманени тръби. Радиусът на огъване е 150 мм. Огъващият елемент е произведен от стомана, което го предпазва от образуване на цепнатини.

 

Огъващият елемент REMS 3/4’’ е с радиус на огъване 85 мм. Предназначен е за ръчен хидравличен тръбогиб Piton. Сегментът е маркиран, за да се гарантира точността на огъване. Оптималният радиус на огъване предпазва елемента от образуване на цепнатини и неравности.

 

Огъващият елемент REMS ф12мм служи за прецизно огъване на тръби до 90°. Идеален е за работа на място. Спестява допълнителни съединения на тръбите. Подходящ е за тънкостенни, меки медни тръби и др.

 

Огъващият елемент и плъзгач REMS 1 1/8’’ – 28.6 мм служи за огъване на тръби, изработени по стандарт DIN EN 1057. Подходящи са за такива, които са твърди, полутвърди, меки медни, както и тънкостенни. Предназначени са за моделите Curvo, Akku-Curvo и Curvo 50.

 

REMS (ф10 мм, ф15 мм) са много силни и много хлъзгави. Изработени са от стъклени влакна, подсилен полиамид. Подходящи са за твърди, полутвърди, меки медни тръби, меки прецизни стоманени тръби, облицовани стоманени тръби за системата за пресови фитинги. Предназначени са за моделите Sinus, Curvo, Akku-Curvo и Curvo 50 (с адаптор).

 

REMS (ф12 мм, ф16 мм, ф18 мм) са подходящи за тръби, които могат да бъдат твърди, полутвърди, меки медни, меки прецизни стоманени, тънкостенни, облицовани стоманени за системата за пресови фитинги. Предназначени са за огъване на тръби, изработени по стандарт DIN EN 1057, DIN 2463, DIN 2391 и DIN 2394.

 

REMS ф20 мм са подходящи за меки прецизни стоманени тръби, тръби за електрически инсталации, комбинирани тръби за система за пресовани фитинги, както и такива, които могат да бъдат твърди, полутвърди, меки медни тръби и др. Предназначени са за огъване на тръби, изработени по стандарт DIN EN 1057, DIN 2391 и DIN 234.

 

REMS (ф22 мм, ф25 мм, ф28 мм) служат за огъване на тръби, изработени по стандарт DIN EN 1057, DIN 2463, DIN 2394 и DIN EN 50086. Подходящи са тръби, които могат да бъдат твърди, полутвърди, меки медни, тънкостенни, облицовани, както и за такива от неръждаема стомана на система за пресовани фитинги и меки прецизни стоманени тръби.

 

REMS (ф30 мм, ф42 мм) са подходящи за тръби, които могат да бъдат твърди, полутвърди, меки медни, тънкостенни и облицовани стоманени за системата за пресовани фитинги. Предназначени са за огъване на тръби, изработени по стандарт DIN EN 1057 и DIN 2394.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете принадлежности за строителни машини, ролки за валяци, флакони за газозаваръчни инструменти и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.