Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 473 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 473 Артикула.
Подреди по
Резултати

Опашки за патронници

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите опашки за патронници за бормашини с различни размери. Монолитното изделие е изработено от легирана конструкционна стомана. Опашката МК е защитена от превъртане с лапка. Опашката JEPSON e предназначена за бормашини Magpro 75/4S. Присъединителният размер е Weldon 32/MT3.

 

Опашката за патронник за магнитна бормашина JEPSON е адаптер за основни свредла от ф61 мм с автоматично вътрешно смазване. Присъединителният размер е Weldon 32/MT3. Предназначен е за бормашини Magpro 75/4S.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 16/МК1 е монолитно изделие от легирана конструкционна стомана. Опашката МК е защитена от превъртане с лапка.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 16/МК2 е защитена от превъртане с лапка. Тя е монолитно изделие от легирана конструкционна стомана.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 16/МК3 служи за присъединяване към патронник B16. Тя е защитена от превъртане с лапка и е изработена от легирана конструкционна стомана.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 18/МК2 е манолитно изделие от легирана конструкционна стомана. Опашката МК е защитена от превъртане с лапка.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 18/МК3 e защитена от превъртане с лапка. Тя е монолитно изделие от легирана конструкционна стомана.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 22/МК2 служи за присъединяване към патронник B22. Тя е защитена от превъртане с лапка и е изработена от легирана конструкционна стомана.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 22/МК3 е манолитно изделие от легирана конструкционна стомана. Опашката МК е защитена от превъртане с лапка.

 

Опашката за патронник 3ММ Велинград 22/МК4 е защитена от превъртане с лапка. Тя е монолитно изделие от легирана конструкционна стомана.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още бързосменяеми патронници, патронници с ключ и комплекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.