Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Острилки

Острилката за моливи SOLA BSP е в комбинация с нож. Подходяща е за всички модели моливи. Има усилено острие за дълъг експлоатационен живот. Благодарение на устойчивите на плъзгане повърхности и ергономичния дизайн работата може да се извършва безопасно.

 

Острилката за тръба MESIT PP Stabi 20-25 мм е за полипропиленови тръби с алуминиева вложка. Предназначена е за подготовка за заваряване на тръби PP Stabi. Служи за отстраняване на външния пластмасов и алуминиев слой на тръбите.

 

Острилката за тръба MESIT PP Stabi 25-32 мм е предназначена за заваряване на тръби. Служи за отстраняване на външния пластмасов и алуминиев слой на тръбите. Острилката е подходяща за полипропиленови тръби с алуминиева вложка.

 

Острилката за тръба MESIT PP Stabi 32-40 мм е за полипропиленови тръби с алуминиева вложка. Предназначена е за подготовка за заваряване на тръби PP Stabi. Острилката е подходяща за полипропиленови тръби с алуминиева вложка.

 

Острилката за тръба MESIT PP Stabi 50 мм е предназначена за заваряване на тръби. Служи за отстраняване на външния пластмасов и алуминиев слой на тръбите. Острилката е подходяща за полипропиленови тръби с алуминиева вложка.

 

В продуктовата листа на магазини „Баш Майстора“ място са намерили ръчни бигляри, инструменти за гипсокартон, клинове, рендета, тръборези и много други видове ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.