Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 760 продукта и наличност над 3 791 308 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 760 продукта в наличност.
3 791 308 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвертки акумулаторни

Предимствата на акумулаторните отвертки спрямо класическите отвертки е, че многократно улесняват работата и ефективността. Те са сред най-предпочитаните електрически инструменти на всеки баш майстор.

Предлаганите в нашия онлайн магазин акумулаторни отвертки са подходящи за навиване на всякакъв тип винтове с малки размери.  Различават по своя максимален въртящ момент, капацитет на батерията, напрежение и други характеристики. Тяхното ниско тегло ги прави много практични за всекидневна употреба от страна на професионалисти и за ползване в дома и бита при всякакви ремонти и строителство.

Акумулаторните отвертки са с малки размери, което позволява работа с тях при неудобни условия и труднодостъпни места. Най-добре вървят в комплект с пълен набор от накрайници – за да бъдете сигурни, че имате правилният в точния момент.

Вижте онлайн машини и техника в магазини Баш Майстора с пълни технически характеристики.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.