Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 29 313 продукта в наличност и разнообразие от над 3 109 358 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
29 313 продукта в наличност.
3 109 358 Артикула.

Отвертки акумулаторни

Предимствата на акумулаторните отвертки спрямо класическите отвертки е, че многократно улесняват работата и ефективността. Те са сред най-предпочитаните електрически инструменти на всеки баш майстор.

Предлаганите в нашия онлайн магазин акумулаторни отвертки са подходящи за навиване на всякакъв тип винтове с малки размери.  Различават по своя максимален въртящ момент, капацитет на батерията, напрежение и други характеристики. Тяхното ниско тегло ги прави много практични за всекидневна употреба от страна на професионалисти и за ползване в дома и бита при всякакви ремонти и строителство.

Акумулаторните отвертки са с малки размери, което позволява работа с тях при неудобни условия и труднодостъпни места. Най-добре вървят в комплект с пълен набор от накрайници – за да бъдете сигурни, че имате правилният в точния момент.

Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 30 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.