Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 259 продукта и наличност над 3 775 871 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 259 продукта в наличност.
3 775 871 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвертки ударни за накрайници

Ударната отвертка UNIOR 1/2’’-144 мм е изработена от хром-ванадиум и има антикорозионни свойства. Присъединяването е чрез сачма, със способ за променяне на посоката (ляво/дясно).

 

Ударната отвертка с накрайници FORCE 1/2’’-144 мм е комплект от 17 части. Изработена е от хром-ванадиум и има антикорозионни свойства. Присъединяването е чрез сачма, със способ за променяне на посоката (ляво/дясно). Комплектът включва кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, адаптор шестостен 5/16‘‘ – квадрат 3/8‘‘, адаптор квадрат 1/2‘‘ – шестостен 5/16‘‘.

 

Ударната отвертка с накрайници FORCE 1/2’’-144 мм е комплект от 6 части. Изработена е от хром-ванадиум и има антикорозионни свойства. Захватът е 1/2‘‘ квадрат с присъединяване чрез сачма, със способ за променяне на посоката (ляво/дясно). Комплектът съдържа кръстати накрайници, прави накрайници, адаптор квадрат 1/2‘‘- шестостен 5/16‘‘.

 

Ударната отвертка с накрайници TOPMASTER 1/2’’-140 мм е комплект от 6 части. Изработена е от хром-ванадиум и има антикорозионни свойства. Присъединяването е чрез сачма, със способ за променяне на посоката (ляво/дясно). Комплектът съдържа кръстати накрайници, прави накрайници, адаптор квадрат 1/2‘‘ – шестостен 5/16‘‘.

 

Ударната отвертка с накрайници UNIOR 1/2’’-144 мм е комплект от 14 части. Изработена е от хром-ванадиум и има антикорозионни свойства. Присъединяването е чрез сачма, със способ за променяне на посоката (ляво/дясно). Комплектът включва кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен, адаптор квадрат 1/2’’ – шестостен 5/16‘‘.

 

Отвертки за вложки, отвертки за накрайници, комбинирани отвертки може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.