Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвеси зидарски

Отвесът е измервателен инструмент с формата на цилиндър или конус. Използван още от древни времена зидарският отвес служи за визуално определяне на перпендикулярност спрямо хоризонтална равнина, като трябва да бъде обърнат с острия край надолу при измерване.

 

Отвесът намира широко приложение при измерванията в строителството и геодезията. Основното изискване към инструмента е масата му да бъде симетрично разположена спрямо оста и точката на окачване на канапа. В строителството, при ремонтни работи и монтажна дейност се използва и квадратна дистанционна плочка с централен отвор за канапа, а измерването става, когато отвесът застане във вертикална измервателна позиция.

 

При нас ще откриете зидарски отвеси с тегло 170 и 300 g, с тяло от висококачествена стомана, отвеси с издължен профил и поцинковано покритие против образуването на ръжда.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете зидарски отвеси с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.