Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 035 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 035 Артикула.
Подреди по
Резултати

Очила за лазерни нивелири

Освен лазерни нивелири, на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“, Ви предлагаме и различни принадлежности за лазерни нивелири. Тук Ви представяме очила за лазерен нивелир – зелени и червени. Червените са филтриращи предпазни очила. Подобряват видимостта на червения лазерен лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия. Подходящи са за всички лазерни ролетки и нивелири. Червени очила предлагат и други производители – Laserliner, Sola, Stanley, Kapro.

 

Очилата за лазерни нивелири KAPRO 840 усъвършенстват видимостта на червения лазерен лъч и спомага за работата при неблагоприятни светлинни условия. Подходящи са за всички лазерни ролетки и нивелири.

 

Очилата за лазерни нивелири LASERLINER са специално проектирани за постигане на най-добра видимост на лазерното маркиране на далечни разстояния. Когато използвате лазерни уреди на открито, винаги трябва да ги носите.

 

Очилата за лазерни нивелири LASERLINER – зелени трябва да се носят при работа с лазерни уреди на открито. Те са проектирани да осигурят най-добра видимост на лазерните маркировки на далечни разстояния.

 

Очилата за лазерни нивелири SOLA LB GREEN могат да подобрят видимостта на зелените и червените лазерни лъчи и да помогнат за работа при неблагоприятни условия. Те са подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири. Не са предпазни очила за работа с лазер.

 

Очилата за лазерни нивелири SOLA LB GREEN – червени са подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири. Не са предпазни очила за работа с лазер. Подобряват видимостта на зеления и червения лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия.

 

Очилата за лазерни нивелири STANLEY подобряват видимостта на червения лазерен лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия. Подходящи са за всички лазерни ролетки и нивелири.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите брусове и билгии, дръжки, електрически крушки, лопатки за къртещи машини и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.