Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 461 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 461 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пасватели

В категория „пасватели“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от триони пасватели, производство на PILANA, STANLEY и TOPMASTER на достъпни цени.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете 2 модела дърводелски триони пасватели с марка PILANA - пасвател обращаем PILANA 250 мм, предназначен за рязане в труднодостъпни места и е с обръщаема дръжка, която осигурява възможност за ляво и дясно рязане, ситни незакалени зъби за гладък и прав сряз и 12 зъба на инч. Трионът за дърво се характеризира с висока якост на платното, гарантирана от стоманеното усилване на горната част. Пасвател прав PILANA 250 мм - дърводелски трион за рязане под ъгъл и за напречно рязане със ситни незакалени зъби за гладък и прав сряз, с 12 зъба на инч и усилена горна част на платното. Трионът за дърво е подходящ за рязане с “Герунг”- кутия.

 

Трион пасвател с пластмасов шаблон STANLEYуниверсален трион 350 мм с фиксатори за закрепване на материала и отвори за прикрепяне към тезгяха и шаблон с ъгли 90°, 45° и 22.5°. Предлагаме и отделно шаблон за пасвател STANLEY, който представлява монолитен отлят корпус за сила и издръжливост с патентована зъбно-заключваща затягаща система, която държи детайла здраво на място и вграден ограничител за триона, който предпазва шаблона от повреди. Шаблонът е с ъгли 90°, 45° и 22.5°.

 

Трион пасвател с пластмасов шаблон TOPMASTER 300 мм TMP.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.