Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.

Патрони за топло лепене и заваряне

В продуктовата листа на „Баш Майстора“ сме включили патрони за топло лепене за многообразни орнаменти върху хартия, картон, стъкла, дърво и пластмаса. Освен патрони за топло лепене за декорация, предлагаме патрони за топло лепене за картон, за стъкло, за дърво, за пластмаса и универсални. Универсалните са предназначени за топло лепене на дърво, пластмаса, керамика, хартия, картон, деликатна тъкан.

 

На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще откриете патрони за топло заваряване с горещ въздух. Те са предназначени за заварка на ABS-материал, използващи се при автомобилни части, куфари за багаж, както и за опазване на различни инструменти. Предлагаме и патрони за топло заваряване с горещ въздух върху твърд PVC. Използват се за изработване на тръби (канализационни и фитинги за тях), конструктивни профили, характерни детайли и др. Предлагаме още патрони за заваряване на твърд полиетилен, използващи се при изработка на вани, бидони и туби, изолационни материали, тръби, съдове за отпадъци и др., както и патрони за заварка на полипропилен, които намират широко приложение при изработка на водопроводни и канализационни тръби, автомобилни части и др. Заварката се извършва при различни температури при всеки един от материалите.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите аксесоари за прахосмукачки, дюзи, филтърни торбички, филтри и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.