Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пергели

В категория „пергели“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от шлосерски пергели и ножове за кръгово рязане от водещи производители на ниски цени.

 

В строителството, ремонтите, занаятчийските дейности и много други дейности често се налага изработването на отвори или на кръгли детайли, като за целта се използва познатия ни от училищните години пергел – безценен инструмент, когато се налага очертаването на окръжност или дъга от окръжност. Пергелите, които ще откриете в магазини Баш Майстора са шлосерски пергели с дължина на рамото от 150 до 300 мм. и пергели (ножове за кръгово рязане) за гипсокартон.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пергели за гипсокартон - пергел WOLFCRAFT 230 мм, известен още като строителен нож за кръгово рязане. Пергелът е подходящ за хартия, фолио, кожа и много други неща. Изработен е от пластмаса и е с диаметър на очертаване 230 мм. Предлага се в комплект с 2 резервни резеца, като при нас ще откриете и резервни остриета, които може да закупите отделно. В магазини Баш Майстора ще откриете и пергел за гипсокартон (нож за кръгово рязане) STANLEY 400 мм – кръгов резач, с който се изрязват чисти отвори до 400 мм диаметър, с прецизно калибриране за точност и лесна за разчитане стандартна маркировка и регулиращ се връх.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.