Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пердашки

Пердашката за мазилка е ръчен инструмент, присъстващ в оборудването на всеки майстор зидаро-мазач. Пердашките за мазилка служат за финално заглаждане на мазилката, като по време на пердашенето по-едрите частици от зидаро-мазаческия разтвор потъват по-навътре в мазилката, а по-фините изплуват отгоре.

 

В днешно време на пазара се предлагат най-различни видове пердашки за мазилка, като вида на заглажданият материал до голяма степен определя и работната повърхност на пердашката. Най-разпространеният вид пердашки за мазилка са полиуретановите, пердашката с пореста гума и пердашки от стиропор, като полиуретановите пердашки за мазилка са сред най-предпочитаните, поради факта, че са леки, здрави и натоварват ръката по-малко от останалите.

 

Пластмасовите пердашки с гумена подложка се използват за заглаждане на мокри замазки. Пердашките за мазилка с филц се използват за заглаждане на хоросанови мазилки. Пластмасовите пердашки с бял филц се използват за заглаждане на мокри замазки, а пластмасовите пердашки със сив филц за заглаждане на замазки.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пластмасови пердашки за мазилка с размери – 280x140 мм, 320х180 мм и 420х220 мм, производство на немската марка PROTEAT DIRECT.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.