Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 108 007 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 108 007 Артикула.

Петък ден на майстора

Общи условия на промоционалната кампанията
Петък ден на майстора

Ние от екипа на „Баш Майстора“ сме радостни да ви съобщим, че за пръв път ще проведем промоционалната кампания „Петък: ден на майстора“ в нашите физически магазини и на нашия онлайн магазин. Кампанията ще включва ограничено количество продукти с големи намаления и ще се проведе от 03:00 часа на 24.11.2017г. до 23:59 часа на 26.11.2017г. Продуктите участващи в кампанията може да намерите на отделна страница на сайта, която ще бъде достъпна само в периода на кампанията. Напомняме, че продуктите са с ограничено количесто и е възможно да не можете да закупите вече разпродадени такива. Доставката на поръчките ще се извършва в срок до края на следващата работна седмица.
 
 
 
 
 
Предварително подготвихме пояснения и отговори на евентуално възникнали въпроси за кампанията:
 
  • Адреса на онлайн магазинът ни е www.bashmaistora.bg, но това го знаете вече
  • Работното време на физическите ни магазини остава Петък от 08:30 до 18:00 часа, Събота от 09:00 до 13:00 часа и Неделя почивен ден.
  • Поръчки направени извън работното време ще се обработват на следващия работен ден.
  • Периода на кампанията е три дена: Петък, Събота и Неделя
  • Съществува ограничение в бройките, които можете да поръчате.
  • Метода на доставка е такъв, който вие изберете. А именно: До адрес, До офис на спедитор или Вземи от физически магазин.
  • Поръчаните продукти могат да бъдат закупени и на изплащане.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.