Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 054 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 054 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пили за дърво

Кръглата пила за дърво AJAX 200 мм e изработена от инструментална стомана. Пилата е с полуфина насечка – Cut2, има ергономична дървена дръжка.

 

Кръглата пила за дърво TOPMASTER 200 мм е обла, с груба насечка – Cut1. Изработена е от закалена стомана Т12. Има ергономична пластмасова дръжка.

 

Кръглата пила за дърво AJAX 250 мм е изработена от инструментална стомана. Пилата е с полуфина насечка – Cut2, има ергономична дървена дръжка.

 

Плоската пила за дърво TOPMASTER 200 мм е с груба насечка – Cut 1. Изработена е от закалена стомана Т12. Има ергономична пластмасова дръжка.

 

Полуоблата пила за дърво AJAX 250 мм е с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от инструментална стомана, има ергономична дървена дръжка.

 

Полуоблата пила за дърво AJAX 300 мм e с полуфина насечка – Cut2. Изработена е от инструментална стомана, има ергономична дървена дръжка.

 

Полуоблата пила за дърво TOPMASTER 200 мм е с груба насечка – Cut1. Изработена е от закалена стомана T12, има ергономична пластмасова дръжка.

 

Пилите за дърво AJAX 250 мм са в комплект от 3 броя. Те са с полуфина насечка – Cut2. Изработени са от инструментална стомана (CS), имат ергономични дървени дръжки. Комплектът съдържа кръгла, плоска и полуобла пила.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете горелки, телескопични огледала, кирки, нитачки и много други ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.