Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Пинсети

Зачистващите пинсети KNIPEX 120 мм служат за отстраняване на изолацията от емайлирани медни проводници. Тялото на пинсетите е изработено от пружинна стомана, закалена в масло. Като резервна част се предлага нож за други диаметри.

 

Извитите пинсети FORCE 170 мм са изработени от неръждаема стомана.

 

Извитите пинсети KNIPEX 105 мм са универсално приложими за най-фини монтажни работи. Имат остър извит под ъгъл връх. Неръждаеми и антимагнитни са, с матирана повърхност без отблясъци.

 

Извитите пинсети KNIPEX 120 мм са с прецизно извит и плосък връх. Те са универсално приложими за най-фини монтажни работи. Имат гладки повърхности за хващане, както и матирана повърхност без отблясъци.

 

Извитите пинсети KNIPEX 120 мм са с остър извит под ъгъл връх. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи. Неръждаеми и антимагнитни са, имат матирана повърхност без отблясъци.

 

Извитите пинсети KNIPEX 150 мм са с остър и извит под ъгъл връх. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи. Хромираната повърхност е с изолирано покритие.

 

Извитите пинсети KNIPEX 155 мм са с универсално приложими тесни върхове и фино назъбена повърхност за хващане. Имат рифеловани дръжки.

 

Извитите пинсети UNIOR 150 мм са изработени от неръждаема стомана в съответствие със стандарт EN 60900. Двуцветната изолация дава допълнителна сигурност, а контролът може да се осъществи чрез електрически тест. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови.

 

Извитите пинсети UNIOR 165 мм са изработени от неръждаема стомана.

 

Правите пинсети KNIPEX 105 мм са универсално приложими за най-фини монтажни работи. Имат гладки повърхности за хващане, антимагнитни, матирани, без отблясъци.

 

Правите пинсети KNIPEX 120 мм са с фино назъбена хромирана повърхност за хващане и рифеловани дръжки за по-добър захват. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Правите пинсети KNIPEX 120 мм са с особено тесен и остър връх, гладки повърхности за хващане и матирана повърхност на захващане за оптимален захват. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Правите пинсети KNIPEX 120 мм са със заоблен връх и гладки повърхности за хващане. Универсално приложими са, антимагнитни и киселинно устойчиви.

 

Правите пинсети KNIPEX 130 мм са с особено тесен и остър връх. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи. Имат матирана повърхност без отблясъци, неръждаеми и антимагнитни.

 

Правите пинсети KNIPEX 145 мм са универсално приложими за фини монтажни работи. Имат фино назъбена повърхност за хващане и хромирана повърхност с изолирано покритие.

 

Правите пинсети KNIPEX 145 мм са с фино назъбена хромирана повърхност за хващане и рифеловани дръжки за по-добър захват. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Правите пинсети KNIPEX 150 мм са с хромирана повърхност с изолирано покритие и фино назъбена повърхност за хващане. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Правите пинсети KNIPEX 155 мм са с рифеловани дръжки за по-добър захват и фино назъбена хромирана повърхност за хващане. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Правите пинсети KNIPEX 155 мм са универсално приложими за най-фини монтажни работи. Имат фино назъбена хромирана повърхност за хващане и рифеловани дръжки за по-добър захват.

 

Правите пинсети UNIOR (140 мм, 160 мм) са изработени от неръждаема стомана.

 

Правите пинсети UNIOR 165 мм са изработени от неръждаема стомана в съответствие със стандарт EN 60900. Двуцветната изолация дава допълнителна сигурно, а контролът е чрез електрически тест.

 

Носачи за платна, острилки, отвертки, триони и пасватели и други ръчни материали може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.